Valorant ve League of Legends Epic Games Store'a Eklendi

Oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Valorant ve League of Legends Epic Games Store'a eklendi. Peki, söz konusu oyunlar Epic Games Store'da nasıl indirilir?

Anıl Özünaldım -

Valorant ve League of Legends Epic Games Store'a geldi. Riot Games'in iki popüler video oyununun yanı sıra Runeterra ve Teamfight Tactic isimli yapımlar da Epic Games'in dijital oyun mağazasına eklendi.

Valorant ve League of Legends Epic Games Store'da Nasıl İndirilir?

Epic Games, League of Legends PC, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra ve Valorant isimli popüler video oyunlarının dijital oyun mağazasına eklendiğini duyurdu. Söz konusu yapımları dijital oyun mağazası üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun

Ghost Recon Breakpoint Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Dijital oyun mağazasına eklenen Riot Games'in başarılı yapımlarını oynayabilmek için yeni Riot İstemcisine gerek duyuluyor. Oynaması ücretsiz olan oyunlardan bir tanesi indirildiği takdirde yeni istemcinin kurulacağı ve bu oyunlara doğrudan erişimin sağlanacağı belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre eski oyuncular mevcut hesaplarına giriş yapmaya ve mevcut arkadaş listelerini kullanmaya devam edebilecek. Yeni Riot İstemcisi bu ayın başında dünya genelinde tüm oyuncuların kullanımına sunuldu.

Epic Games Store'un Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Yöneticisi Steve Allison, konu ile ilgili oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Allison, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Riot Games dünyanın en iyi geliştiricilerinden biri ve çığır açan pek çok eğlence serisinin de yaratıcısı". "Bizimle iş birliği yapmayı seçerek oyunlarını Epic Games Store aracılığıyla milyonlarca yeni oyuncuya sunmalarından dolayı çok heyecanlıyız."

Valorant'ın Minimum Sistem Gereksinimleri

Valorant'ın Önerilen Sistem Gereksinimleri

League of Legends (LoL) Minimum Sistem Gereksinimleri

League of Legends (LoL) Önerilen Sistem Gereksinimleri

Benzer İçerikler

YORUMLAR