Yeni Xbox Game Pass Oyunları Açıklandı!

Yeni Xbox Game Pass oyunları belli oldu. Sistemin kütüphanesine eklenecek oyunlar ile uzun süre boyunca eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Samet Dönmez -

Microsoft’un popüler Xbox Game Pass hizmeti sayesinde her ay milyonlarca oyuncu yepyeni oyunlara ve geniş kütüphaneye erişim sağlayabiliyor. Xbox her ay belli aralıklarla Xbox Game Pass hizmetine yeni oyunlar getiriyor ve belli bir sürenin ardındansa bazılarını hizmetten kaldırıyor.

Microsoft'un popüler Xbox Game Pass servisine Nisan ayının ikinci yarısında eklenecek oyunlar ise belli oldu. Peki, Nisan 2024 ikinci yarıda eklenecek yeni Xbox Game Pass oyunları neler?

Nisan 2024 İkinci Yarı Xbox Game Pass Oyunları

Harold Halibut

Stop-motion animasyon tekniği kullanılarak yapılmış bir video oyunudur. Oyuncular, uzay gemisi enkazında mahsur kalmış bir karakter olan Harold'ı kontrol edecekler.

Orcs Must Die! 3

Efsanevi Tower Defense serisinin üçüncü oyununda ırkları ve diğer yaratıkları durdurmak için tuzaklar ve savunma kuleleri kurarak savunma yapılıyor.

EA Sports NHL 24

EA Sports'un NHL serisinin son oyun olan buz hokeyi simülasyonu, gerçekçi oynanışı ve lisanslı ligleri ile dikkat çekiyor.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Eski tarz JRPG deneyimini modernize ederek derin bir hikaye, çeşitli karakterler ve geleneksel JRPG mekaniği sunuyor.

Another Crab’s Treasure

Bu eğlenceli bir platform oyununda oyuncular, yavru bir yengeci kontrol ederken zorlu seviyeleri aşmak için çaba gösteriyorlar.

Manor Lords

Strateji ve şehir kurma oyunu sevenler için ortaçağ Avrupa'sında bir lord olarak krallıklarını inşa ettikleri bir dünya sunuyor.

Have A Nice Death

Retro tarzı platform oyunu sevenler için oldukça eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor. Oyuncular, zorlu seviyeleri aşarken ölümcül tuzaklardan kaçınmaya çalışıyorlar.

 

Benzer İçerikler

YORUMLAR