101 Çanak Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,356 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.

101 Çanak Okey, gerçek oyuncularla okey oynamanın keyfini süreceğiniz harika bir masa oyunu. Klasik okey, 101 okey, 101 çanak okey kısacası okey oyununu seviyorsanız, gerçekte olduğu gibi oynama keyfi yaşatan ücretsiz 101 Çanak Okey Yüzbir oyununu oynamalısınız. Kesinlikle mobil platformdaki en iyi bedava 101 Çanak Okey YüzBir oyunu!

Mynet’in milyonlarca insanı ekran başına kilitleyen masa oyunu 101 Yüzbir Okey oyununun yenilenmiş hali 101 Çanak Okey, tüm Android telefon ve tabletlerde oynanabiliyor. Mynet’in ücretsiz olarak indirmeye açtığı yeni okey oyununda sadece online ve gerçek kişilere karşı oynuyorsunuz. Masada oyun esnasında sohbet ederek oynamak, sonrasında sohbeti sürdürmek size kalmış. Facebook hesabınıza giriş yaparak veya misafir hesabıyla oynayabiliyorsunuz. Beklemek istemeyenler için hemen oyna seçeneği de mevcut.

Tamamen gerçek insanların katıldığı ve gerçek masa deneyimi sunan online 101 Okey oyunu 101 Çanak Okey, 1, 3, 5 ve 7 ellik masalarda oynanıyor. İster tek ister eşli olarak oynayabiliyorsunuz. Okey atarak, elden biterek veya çifte giderek tüm masalardan biriken çanağı kırabiliyor ve bedava çiplerin sahibi oluyorsunuz.

Not: 101 Okey oyunu, Okey’den farklı olarak daha fazla taşla oynanan bir oyundur. Yüzbir Okey’in nasıl oynandığını yardım bölümünden öğrenebilirsiniz.

Erkan Calp

101 Çanak Okey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,267 TOPLAM İNDİRME
180.2 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi 101 Çanak Okey Yüzbir oyunu. Üstelik ücretsiz (bedava)!

101 Çanak Okey, Mynet’in milyonlarca okey oyunu severi ekran başına kilitleyen masa oyunu 101 Çanak Okey Yüzbir oyununun mobile uyarlanan yeni sürümü.

Tamamen gerçek insanlarla oynanan ve gerçek masa deneyimi sunan online 101 Yüzbir Okey oyunu, tamamen ücretsiz diğer deyişle bedava! Okey oyununu iOS cihazınıza hemen indirin, gerçek kişilerle sohbet ederek okey oynamanın keyfini sürün.

Mynet’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı yeni online okey oyunu 101 Çanak Okey, geleneksel okey, 101 okey, 101 çanak okey oyunu severleri bir araya getiriyor. Katlamalı, katlamasız, eşli dilediğinizce oynayabiliyorsunuz. Facebook hesabınıza giriş yaparsanız Facebook arkadaşlarınızla oynama şansınız oluyor ancak misafir olarak da oynama şansına sahipsiniz. 1, 3, 5 ve 7 ellik masalarda oynayabiliyorsunuz. Okey atma, elden bitme, çifte gitme durumlarında tüm masalardan biriken çanağı kırıp bedava milyonlarca çipin sahibi oluyorsunuz.

Not: Klasik okeyden farklı olarak daha fazla taşla oynanan 101 Okey oyununun kurallarına ilişkin detaylı bilgiye yardım bölümünden ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Çanak Okey Extra

    Popüler okey oyunu Çanak Okey Extra, mobilde!
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada
  • Çanak Okey Plus APK

    Çanak Okey Plus APK, milyonların oynadığı sosyal bir okey oyunudur.
  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • Fun Okey 101 Online

    Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur
  • Oyunpark Okey Online

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Oyunpark Okey Online mobil oyunu, çevrimiçi olarak okey oyununu oynayabileceğiniz güzel bir masa oyunudur.
  • Okey Golden APK

    Okey Golden (APK), Android telefonlarda oynanabilen eğlenceli bir internetsiz/online okey oyunudur.