101-in-1 Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,074 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Bir uygulama, 101 oyun ve sınırsız eğlenceyi bir araya getiren 101-in-1 Games'i kurduktan sonra uzun bir süre yeni bir arayış peşinde olmayacaksınız.

101-in-1 Games, biz her ne kadar bahsedecek olsak da ne kelimelerle ne de resimlerle anlatılabilecek bir deneyim değil. Bu sebepten ötürü videomuzla sizi bekleyen seçeneklere kısaca bir göz atalım.

Eğer mobil cihazınızla oyun oynamak için can atan bir çocuğunuz varsa bilirsiniz, dikkatini bir oyuna vermektense birçok şeyi denemek istiyorlar ve bir oyundan çabuk sıkılıyorlar. Sonunda sıkılmadan kurcalayabileceği bir uygulama buldunuz. Öte yandan içindeki oyunlar size de uzun vadeli bir eğlence vaadediyor. 

101-in-1 Games, sevimli zombilerden, noel babadan, aylak ayıcıklardan tutun, yetişkinleri daha çok cezbedecek tetris ve türevleri bulmaca oyunlarını ve sudoku'yu da kapsıyor. Üstelik eskilerden alışık olduğunuz bu oyun klasikleri yenilenmiş ve göz kamaştıran grafiklerle geliyor. Bugün de ne indireceğinize karar veremediyseniz beklediğiniz cevap 101-in-1 Games.

Alper Çetiner

101-in-1 Games

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
47.6 MB DOSYA BOYUTU

Bir uygulama, 101 oyun ve sınırsız eğlenceyi bir araya getiren 101-in-1 Games'i kurduktan sonra uzun bir süre yeni bir arayış peşinde olmayacaksınız.

Hem ücretsiz hem de güzel bir oyun sürmek bazen beklediğinizden uzun bir zaman alabilir. Daha önce deneyip memnun kalmadığınız oyunları silip yerine başka bir oyun arayışlarına çıktığınızı tahmin eder gibiyim. Neyse ki Nordccurrent bu soruna elle tutulur bir çözüm getirmiş ve 101-in-1 Games ile size fazlasıyla yetecek bir oyun arşivini tek bir uygulamaya sığdırmış. Pekette barınan oyunları görsellerle anlatmayı denedik, ama size tanıtım videosunu da izlemenizi öneririm.

Arcade klasikleri, platform oyunları ve bir sürü sevimli karakteri içinde barındıran 101-in-1 Games mobil cihazınızı yılmadan kurcalayan ama bir oyundan sıkılıp başka bir oyun denemek isteyen çocuklar için beklenen arşivi sağlıyor. Öte yandan bulmaca oyunlarına bayılan yetişkinler için de devasa bir arşiv mevcut. Bunların arasında özellikle sudoku oyununun arayüzü stilistik ve güzel olmuş. 101-in-1 Games ile bulunduracağınız arşiv sizi uzun bir zaman meşgul edecektir. Daha şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 101 Yüzbir Okey Plus APK

    101 Yüzbir Okey Plus APK, android cihazlarda en çok oynanan popüler 101 Okey oyunudur.
  • 101 Okey - İnternetsiz

    101 Okey - İnternetsiz Android: Ücretsiz çanak kırmalı ve seviye ilerlemeli internetsiz 101 Okey oyunu
  • Drawing Games 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Fun Okey 101 Online

    Fun Okey 101 Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir okey oyunudur
  • Unlock 101

    Unlock 101, Android telefonda oynayabileceğiniz kilit açma oyunu.
  • 101 Çanak Okey

    Ücretsiz (bedava) 101 Çanak Okey Yüzbir oynayın.
  • Puzzle Games

    Puzzle Games, çocuklar için özel olarak geliştirilen ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir Android yapboz bulmaca oyunudur.
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.