1655m

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

1655m, yaratıklarla yerin metrelerce dibinde savaştığınız retro Android oyunu.

1655m, retro oyun severlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm savaş oyunu. Yerin metrelerce altına tek başına inmek zorunda kalan cesur bir şövalyeyi kontrol ettiğimiz oyunda derine indikçe düşmanlarımız değişiyor. Tüm Android cihazlarda akıcı oynanış sunan, ücretsiz indirilip oynanabilen retro yapımı oynamanızı isterim.

Görsel çizgileri, sesleri, mekanikleri ve atmosferiyle eski oyunlarını hatırlatan 1655m, yaratıklar, iskeletler, hayaletler ve daha nicesinin yaşam sürdüğü zindanlara giriş yapmamızı istiyor. Yardımcımız yok ve kullanabildiğimiz tek silah kılıç… Daha da kötüsü yerin dibine indiğimizde oldukça kalabalık bir ordu bizleri karşılıyor. Etrafımızı saran kötü güçlerle savaşırken çok hızlı olmamız, ara ara çıkan renkli nesneleri toplamamız gerekiyor. Hangi noktadan gideceğimizi kestiremeyip gereğinden fazla düşündüğümüzde sağlığımız çok kısa sürede önemli ölçüde azalmış oluyor.

Seviye atladıkça daha da güçlenen savaşçımızı yaratıklara yönlendirmek için sağdaki analoğu kullanıyor, silah değişimi için de soldaki renkli butonlara dokunuyoruz. Sağlık durumumuz ve ne kadar derine indiğimizi de yukarıdan takip ediyoruz.

Erkan Calp

1655m

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

1655m, retro görsellere sahip yaratık öldürme oyunu.

1655m, yerin olabildiğince dibine inerek yaratıklarla savaştığımız, retro severler için bağımlılık yapıcı bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan oyunda şövalye olarak yerin altında yaşam süren kötü güçlerle mücadele etmemiz isteniyor. Kiminle karşılaşacağımızın belli olmadığı karanlık zindanlarda tehlikeli bir yolculuğa çıkıyoruz.

Eski stil görsellerinden ötürü atari döneminden gelen oyuncuların daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm oyunda sadece kılıç ve kalkanımızla yerin metrelerce aşağısına iniyoruz. Korkusuz şövalye olarak görevimiz karanlık güçleri ait oldukları yere geri göndermek. Etrafımızı saran sayısız yaratık, iskelet, kötü ruhla başa çıkmak elbette kolay olmuyor. Sayıları fazla olduğundan kılıcımızla hangisine vuracağımıza düşünmeden ortalarından geçip gitmemiz gerekiyor. Fazla beklersek gücümüz önemli ölçüde azalıyor.

Oyunda bazı noktalarda silah değişimi yapmamız, ara sıra çıkan kalp gibi renkli nesneleri toplamamız daha derinlere inebilmemizi sağlıyor. 1655 metre inmeyi başarırsak çok daha güçlü yaratıklarla tanışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu