2 FALL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

2 FALL, aynı anda iki kayığı kontrol etmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

2 FALL, aynı anda iki objeyi kontrol etmemizi isteyen süper zor refleks oyunlarından biri. Android platformunda ücretsiz indirmeye açılan arcade oyunda bir yandan kayıkları kontrol ederken diğer yandan düşen topları yakalamaya çalışıyoruz. Hata yapma lüksümüz üç can ile sınırlı.

Minimalist görseller sunan oyunda suda yüzden kağıttan kayıkları düşen topların yönüne doğru kaydırarak mümkün olduğunca fazla sayıda top toplamaya çalışıyoruz. Lakin bize puan kazandıran toplardan hepsini toplamamamız gerekiyor. Üzerinde X işareti olanlara asla değmemeliyiz. Aksi halde canımızdan eksiliyor; tekrarladığımız takdirde de oyun sonlanıyor haliyle.

Oyunun kontrolleri oldukça basit. Ekranın sağ veya sol yanına dokunarak kayıkları yüzdürmüş oluyoruz. Tabii ki kayıkları aynı anda kontrol etmemiz gerektiğinden bir noktadan sonra oyun zorlaşmaya başlıyor.

Erkan Calp

2 FALL

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

2 FALL, iPhone ve iPad'de oynanabilen zorlu kayık yüzdürme oyunu.

2 FALL, görsel efektlerle süslenmiş minimalist görsellere sahip kayık yüzdürme oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda aynı anda iki kayığı yüzdürmek için uğraş veriyorsunuz. Boş zamanlarda açıp kafa yormadan keyifle oynanabilecek oyunlar arasında. Zorlu refleks oyunlarına bayılanların zaten kaçırmaması gereken bir yapım.

Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen refleks oyununda kağıttan yapılmış kayıklarla düşen topları yakalamaya çalışıyorsunuz. İki kayığı da aynı anda kontrol etmeniz ve düşen toplardan işaretli olmayanları toplamanız gerekiyor. Kayıkların geniş bir alanda yüzmemesi bir avantajmış gibi görünse de düşen topların zamanla çoğalması, işaretlilerden zor ayırt edilebilir olmasıyla oyun gerçek zorluk düzeyini göstermeye başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fall

    Fall, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Don't Fall

    Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.
  • Fail Fall

    Fail Fall, hareketli yapıda engeller arasından aşağıya düşerek ilerlediğiniz bir Android oyunu.
  • Fall Down

    Fall Down, Android platformunda en zor oynanışı sunan top oyunu.
  • Fall Out Bird

    Fall Out Bird, Flappy Bird benzeri bir mobil oyundur
  • Free Fall

    Free Fall, sürekli düşen topun kontrolünü sağlamaya çalıştığınız zorlu bir Android oyunu.