3D Garbage Truck Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

3D Garbage Truck Parking Game, simülasyon oyunlarından hoşlanan Android kullanıcılarının denemesi gereken yapımlardan biri.

3D Garbage Truck Parking Game tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu. Hem tabletlerimiz hem de akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunda çöp kamyonunun direksiyonu başına geçiyoruz ve şehri çöplerden temizlemeye çalışıyoruz. Çöp temizleme görevinin ardından ise aracımızı düzgün bir şekilde park etmeye çalışıyoruz.

Simülasyon oyunlarında ilk dikkat edilen ayrıntılardan biri de hiç kuşkusuz grafiklerdir. 3D Garbage Truck Parking Game'in üreticileri bu ayrıntıyı göz önünde bulundurarak ortaya iyi bir iş çıkartmışlar ve görsel açıdan tatmin edici bir oyun tasarlamışlar.

Grafik disiplininde gösterdiği başarıyı kontrollerde de aynı şekilde devam ettiren oyunda herkesin zorlanmadan kullanabileceği bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekranın sağında ve solunda bulunan kontrol butonlarını kullanarak aracımızı hareket ettirebiliyoruz.

Toplamda 10 bölüm bulunduran oyunda her bölümde farklı görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Açıkçası farklı görevlerin atanması oyunun uzun süre oynanmasını ve kısa sürede sıkıcı bir hal almasını engelliyor. Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz 3D Garbage Truck Parking Game, simülasoyn oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken yapımlar arasında.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Parking 3D

    Android Truck Parking 3D oyunu özellikle park etme oyunlarını sevenler için etkileyici bir deneyim sunuyor.
  • 3D Truck Parking

    3D Truck Parking ücretsiz bir tır park etme oyunudur.
  • Garbage Truck

    Sokakları temizleyin, çöpleri geri dönüşüme götürün.
  • 3D Monster Truck Parking Game

    3D Monster Truck Parking Game sadece bir park etme oyunu değil, aynı zamanda dev kamyonlarla akrobasi yapabildiğimiz eğlenceli bir oyun.
  • Truck Parking Simulator

    Truck Parking Simulator tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir tır park etme oyunudur.
  • Euro Truck Parking

    Euro Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Car Transporter Truck Parking

    Car Transporter Truck Parking mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tır oyunudur
  • Truck Parking: Car Transporter

    Truck Parking: Car Transporter, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ortalama kalitede bir araba park etme oyunudur.