4 Pics 1 Movie!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Movie!, birbirinden farklı ancak bağlantılı 4 resimden filmi çıkarmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

4 Pics 1 Movie! (4 Resim 1 Film), adından da anlayacağınız üzere dört farklı görselden yola çıkarak filmin adını bulmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu. Ancak işiniz oldukça zor. Çünkü görseller film sahnelerinden seçilmiş olarak karşınıza çıkmıyor.

Mobil platformda en çok oynanan 4 resim oyunlarından biri olan 4 Pics 1 Movie (4 Resim 1 Film) oyununda görseller filmle bağlantılı olarak geliyor. Ancak özellikle oyunun yarısına geldiğinizde görseller oldukça zorlaşıyor. İlk başlarda “Bu mu zor oyun?” dediğiniz bu bölümlere ulaştığınızda üzerinden düşünmeye iten görseller sunuyor. Gerçekten bağlantı kurulması güç veya zamanınızı alıyor. Bu noktada serinin diğer oyunlarındaki gibi joker haklarınızı kullanabiliyorsunuz. Ancak bunlar da sınırlı sayıda ve bölüm geçtikçe zar zor kazandığınız altınların ciddi bir bölümünü harcamadan açılmıyor.

Sadece tek başına oynanan diğer bir deyişle çoklu oyuncu desteği sunmayan bulmaca oyununda toplam 100 bölüm var (İlerleyen güncelleme ile bu sayının artacağı söyleniyor.) ve bölümlerin hepsini ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Oynanış yine aynı. Resimleri çözdükten sonra harflere tıklayarak/dokunarak kelimeyi yazdırıyor ve sonraki bölüme geçiyorsunuz. Bölüm sonunda film afişlerinin çıkması ise güzel düşünülmüş. Ancak bu da altın harcamayı gerektiriyor.

Görseller arası bağlantı kurmaya dayanan basit oynanışa sahip zor bulmaca oyunlarını seviyorsanız şirketin bir başka popüler oyunu olan 4 Pics 1 Movie (4 Resim 1 Kelime) oyununu oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

4 Pics 1 Movie!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

4 Pics 1 Movie, 4 farklı fotoğrafın anlatmaya çalıştığı ortak film adını bulmaya çalışacağını eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.

4 Pics 1 Movie, Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz güzel bulmaca oyunlarından bir tanesi. Daha önce resimlere bakarak anlatmaya çalıştıkları şarkı ismi veya kelime oyunlarından alışık olduğumuz oyun tarzını filmlere göre düzenleyen geliştirici şirket, ortaya son derece eğlenceli bir uygulama çıkarmış.

Uygulamada karşınıza gelen 4 farklı resmin size anlatmaya çalıştığı ortak bir nokta var ve bu nokta bir film ismi. Dünyanın en popüler filmlerinin bulunduğu oyunda, kimi zaman Fight club'ı kimi zaman ise Amerikan Pasta'sını resimlere bakarak tahmin etmeye çalışacaksınız.

Farklı bölümler halinde tasarlanan 4 Pics 1 Movie'de bölümleri tamamladıkça bir sonrakine geçebilirsiniz. Oynadıkça kazanacağınız altınlar ile size oyun içerisinde avantaj sağlayacak özellikler veya ipuçları satın alabiliyorsunuz. Altınınız bittiğinde ekstra altın alabilmek için Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Arkadaşlarınız birlikte oynayarak kimin daha çok film bilgisi olduğunu karşılaştırabileceğiz oyun ile keyifli vakit geçirebilmek mümkün.

Özellikle film severlerin ilgisini çekebilecek olan uygulamayı ücretsiz olarak indirerek göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

4 Pics 1 Movie!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
50.4 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Movie, 4 adet fotoğrafa bakarak anlatmaya çalıştıkları ortak film adını tahmin etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS oyunudur.

4 Pics 1 Movie, özellikle film izlemeyi sevenlerin ve filmler hakkında bilgi birikimine sahip olanların beğenerek oynayacağı bir iOS bulmaca oyunudur.

Daha önce resimlere bakarak şarkı ismi ve kelimeleri tahmit etme oyunları bulunan Game Circus tarafından hazırlanan yeni oyunda, 4 adet fotoğrafa bakarak ortak noktalarının anlatmaya çalıştığı filmi tahmin etmelisiniz.

Sade ve şık arayüzü ile birlikte oynarken eğleneceğiniz 4 Pics 1 Movie'de zorlandığınız zamanlarda oynayarak kazandığınız altınlar ile birlikte yardımcı özellikler veya ipucu satın alabilirsiniz.

Beyin jimnastiği yapacağınız oyunda en popüler filmleri 4 adet farklı fotoğrafa bakarak tahmin etmeye çalışacaksınız. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayarak Facebook ve Twitter üzerinden paylaşımlar yapmanıza olanak sağlayan uygulama tamamen ücretsiz.

Oynaması basit olan fakat oynadıkça bağımlısı olacağınız oyunu hemen iPhone ve iPad'lerinize indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan filmler düzenli olarak güncellenerek yenilere eklenmektedir.

Barış YANIK

4 Pics 1 Movie!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Movie!, Windows Phone platformunda milyonlarca indirmeye ulaşmış 4 Resim 1 Film oyunu.

4 Pics 1 Movie (4 Resim 1 Film), Windows Phone cihazınıza indirip oynayabileceğiniz zaman geçirmeye yönelik harika bir bulmaca oyunu. Resimlere bakıp aralarındaki bağlantıyı çözüp kelimeye tahmin etmeye dayanan eğlenceli bulmaca oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız platformda oldukça popüler olmuş bu oyunu kesinlikle oynamak isteyeceksiniz.

Daha önce 4 resim 1 kelime, 4 resim 1 şarkı oyunlarını oynadıysanız 4 Resim 1 Film oyununda yabancılık çekmeyeceksiniz. Yine aralarında bağlantı kurmanız gereken 4 resim ve tahmin etmeniz gereken bir kelime var. Oyun diğer film bulma oyunlarına hiç benzemiyor. Çünkü görseller filmin belli başlı sahnelerinden kesilmiş olarak karşınıza çıkmıyor. Öte yandan görseller arasında bağlantı kurmak oldukça zor. Hele ki 50. bölüme geldiğinizde çok kafa karıştırıcı, bağlantıyı kurmak için ciddi anlamda düşündüren görsellerle karşılaşıyorsunuz.

Film arşivi geniş olanlar için sürükleyici bir oyun diyebileceğim 4 Pics 1 Movie Türkçe adıyla 4 Resim 1 Film oyununda 100 seviye/bölüm/bulmaca yer alıyor. Filmin ismini doğru olarak bildiğinizde filmin posteri gösteriliyor ve sonraki bölüme geçiyorsunuz. Takıldığınız bölümlerde ipuçlarından faydalanabiliyorsunuz.

Milyonlarca indirmeye ulaşan 4 Pics 1 Movie (4 Resim 1 Film) oyunu boş zamanlar için ideal, kısa süreliğine oynandığında keyif veren oyunlar arasında. Beceri gerektiren, kafa yoran bulmaca oyunlarından sıkıldıysanız indirip bir oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • 4 Resim 1 Şarkı

    4 Resim 1 Şarkı, 4 Resim 1 Kelime oyunundan esinlenerek hazırlanmış tamamen ücretsiz ve Türkçe bir müzik oyunu.
  • Movie Creator

    Movie Creator ile video kliplerinizden film oluşturabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • DVDSmith Movie Backup

    DVDSmith Movie Backup, elinizde bulunan DVD filmleri bilgisayarınıza kopyalayabileceğin ücretsiz bir programdır.
  • Movie Saver

    Movie Saver ile birçok online video servisiden video indirerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Movie Subtitler

    Movie Subtitler, altyazı dosyalarını video dosyalarınızla birleştirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • GiliSoft Slideshow Movie Creator

    Windows için GiliSoft Slideshow Movie Creator programı, kullanımı kolay ve güçlü bir fotoğraf slaytı filmi oluşturma programıdır.
  • Desktop Movie Player

    Desktop Movie Player, masaüstü arka planında istediğiniz videoları oynatmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir video oynatma programıdır.