4 Pics 1 Song

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

4 Pics 1 Song, verilen resimleri kullanarak şarkı isimleri tahmin edeceğiniz başarılı bir Android bulmaca oyunu.

4 Pics 1 Song, müzik bilginizi test edebileeğiniz mükemmel bir bulmaca oyunu. Uygulama tahmin etmeniz gereken şarkı için 4 farklı resim sunuyor. bu resimlerin ortak noktalarını kullanarak şarkı ismini bulmalısınız. Her bölümde birbirinden ünlü şarkıcıların popüler şarkıları bulunuyor. Rihanna, Katy Perry gibi bir çok ünlü ismin popüler şarkılarını tahmin ederken zaman zaman zorlanabilirsiniz.

Popüler Android oyunları Coin Dozer ve Paplinko'nun yapımcısı Game Circus tarafından hazırlanan oyun oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapıyor. Özellikle yabancı müzik severlerin ilgisini çekebilecek uygulamayı ücretsiz olarak indirip, oynayabilirsiniz.

Uygulamada şarkıları bildikçe daha çok altın kazabilirsiniz. Eğer herhangi bir şarkıyı tahmin etmekte sıkıntı yaşarsanız uygulamnın mağazasından satın alabileceğiniz altınlar ile ipuçları satın alarak bölümü tamamlayabilirsiniz.

4 Resim ile kelime tahmin etme oyunlarından esinlenerek hazırlanan oyun oldukça güzel ve başarılı. Müzik bilginizi test etmek isterseniz hemen indirerek başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

4 Pics 1 Song

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
32.6 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Song, resimlerle verilen ipuçlarını kullanarak şarkıların isimlerini bulmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyun.

4 Pics 1 Song, Coin Dozer ve Paplinko gibi popüler iOS oyunlarının yapımcısı Game Circus tarafından çıkartılan eğlenceli bir şarkı tahmin etme uygulamasıdır.

Size ipucu olarak verilen 4 resmi göz önünde bulundurarak, şarkı sözünü tahmin etmeye çalıştığınız oyunda popüler şarkıcıların bilindik şarkılarıyla müzik bilginizi test edebilirsiniz.

Şarkıları bildikçe kazanacağınız puanları takıldığınız şarkı tahminlerinde ekstra ipuçları alabilmek için kullanabilirsiniz. Oyun içi puanınızın yeterliğ olmadığı durumlarda 1, 2, 5, 10 ve 20 $'lık paketlerden satın alarak daha fazla ipucu alabilmek mümkün.

Basit, eğlenceli ve bağımlıklık yapan bu oyunda uzun süre sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz. Sürekli yeni eklenen şarkı sözleri ve resimlerle sınırsız eğlence sizi bekliyor. Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Movie!

    4 Pics 1 Movie, 4 farklı fotoğrafın anlatmaya çalıştığı ortak film adını bulmaya çalışacağını eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • 4 Pics 1 Word: What's The Word

    4 Pics 1 Word: What's The Word, android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • PICS QUIZ

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kelime oyunudur.
  • Song Pop Free

    Müzik bilginize güveniyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız bu oyun tam sizlere göre. Müzik bilginizi konuşturabileceğiniz bu oyunda dinlediğiniz şarkıları tahmin edip arkadaşlarınızın önüne geçin.
  • Baby Pics

    Bebeğinizin doğduğu ilk andan itibaren fotoğraflarını çekerek güzel kolajlar hazırlamak istiyorsanız, Baby Pics uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • 4 Resim 1 Kelime

    4 Resim 1 Kelime, kelime bulmaya dayalı popüler ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.
  • EchoWear Song Search

    EchoWear Song Search, akıllı saatler için hazırlanmış müzik tanıma uygulamasıdır.