4 Pics 1 Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.

4 Pics 1 Word, adından da anlayacağınız üzere 4 resim 1 kelime oyunu diğer bir deyişle resimli kelime bulmaca oyunu. Dört farklı resimdeki ortak noktayı bulup kelimeyi çıkarmaya çalıştığımız oyunda u anda 300’den fazla bölüm yer alıyor ve bu bölümler tahmin edeceğiniz üzere çok kolaydan aşırı zora doğru ilerliyor.

4 resim 1 kelime oyunu bildiğiniz üzere karşınıza gelen 4 resmi inceleyip ortak noktalarını bulup sihirli kelimeyi yazmaya yönelik bir bulmaca oyunu. Kelime haznenizi ölçen ve dikkat gerektiren bu oyun oynanış itibariyle oldukça basit. Tek yapmanız gereken resimleri inceleyip doğru harfleri birbir yerleştirmek ve kelimeyi girmek. Oldukça basit değil mi? Resimlerde ortak anlatılmak istenen şeyi bulmak ilk bölümlerde çok basit olsa da oyun ilerledikçe kelimeyi bulmak zorlaşıyor ve joker haklarınızı kullanmadan ilerlemeniz mümkün olmuyor. Joker haklarınız arasında doğru harflerden birini çıkarma ve tüm yanlış harfleri listeden kaldırma bulumakta. Zorlandığınız bölümlerde yardımınıza koşan bu yardımcı öğeleri gerçek para harcamadan, bölüm sonlarında kazandığınız altınları kullanarak alabiliyor ve anında kullanabiliyorsunuz.

4 resimdeki ipucunu yakalayarak kelimeyi bulmaya çalışacağınız bu oyunu İngilizce kelime bilginiz dar ise hiç indirmemenizi tavsiye ederim. Her ne kadar oyunun başında çıkan kelimeler basit olsa da 100. bölümden sonra doğru kelimeyi bulmak zorlaşıyor ve deneme yanılma yoluyla veyahut joker haklarınızı kullansanız dahi kelimeyi bulamıyorsunuz.

Kelime oyunlarından keyif alıyorsanız, ücretsiz olarak sunulan 4 Pics 1 Word oyununu Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza indirip denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

4 Pics 1 Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.

4 Pics 1 Word, Android platformunda oynayabileceğiniz başarılı bulmaca ve zeka oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.

Her bulmacaya ait 4 farklı resim üzerinden ortak noktalarını düşünerek kelimeyi tahmin ettiğiniz oyun, oldukça bağlayıcı ve eğlenceli.

Oyunu oynamak için herhangi bir kayıt işlemi veya karışık başka bir işlem yok. Hemen ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra eğlenmeye başlayabilirsiniz. Kelimeleri doğru tahmin ettikçe bir sonraki bölümün kilidini açabiliyorsunuz. İlk oynadığınızda kolay gibi gelsede zaman zaman zor anlar yaşayabilirsiniz.

Kullanışlı arayüzü sayeisnde oyunu oldukça rahat oynayabilirsiniz. Uzun süre düşünüp bulamadığınız kelimeler için oyun içindeki marketten altın satın alarak ipuçları edinebilirsiniz.

Bu müthiş ve eğlenceli oyunu hemen ücretsiz olarak indirip, denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

4 Pics 1 Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Word, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz 4 resim 1 kelime oyunu.

4 Pics 1 Word (4 Resim 1 Kelime), iPhone ve iPad’inizde tek başınıza oynayabileceğiniz resimli kelime bulmaca oyunlarından biri.

Dört resmin ortak noktasını bularak kelimeyi ortaya çıkarma üzerine kurulu bağımlıık yapan harika bir bulmaca oyunu olan 4 Pics 1 Word, tahmin edeceğiniz üzere Türkçe değil İngilizce kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Oyunun başlangıcında kelimeleri bulmak oldukça basit olsa da ilerleyen bölümlerde doğru kelimeyi bulmak zorlaşıyor hatta bazı bölümleri joker haklarınızı kullanmadan geçemiyorsunuz. Bu noktada hem oyundan zevk almanız hem de ilerleyebilmeniz için İngilizce kelime bilginiz oldukça önemli.

Reklam destekli ücretsiz mobil oyunlar arasında yer alan 4 Pics 1 Word oyununun oynanışı ise oldukça basit olmasına rağmen bağımlılık yapıyor. Başlarda bir bakışta 4 resimdeki ortak noktayı anında bularak kelimeyi çıkarıyorsunuz ancak ilerledikçe kelimeyi bulmanız için çok daha fazla kafa yormanız ve ipuçlarından yararlanmanız gerekiyor. zor bölümlerde kullanmanızı önerdiğim iki adet ipucunu bölüm sonrası kazandığınız altınları kullanarak diğer bir deyişle bedava satın alabiliyorsunuz.

Kaydolmakla, sosyal ağ hesaplarınızı bağlamakla uğraşmadan hemen oynamaya başlayabileceğiniz bu kelime bulmaca oyununu iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip denemenizi tavsiye ederim.

Erkan Calp

4 Pics 1 Word

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

4 Pics 1 Word, Windows Phone Mağazası'nda resimli kelime bulmaca oyunları arasında oldukça popüler.

4 Pics 1 Word, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz resimli kelime bulmaca oyunlarından biri. Ortak bağlantıları bulunan 4 farklı resmi inceleyerek sihirli kelimeyi bulmaca çalıştığınız bir oyun ve hem ücretsiz hem de cihazınızda fazla yer kaplamayacak bir oyun.

4 farklı resmin ortak noktasını bulup istenilen kelimeye ulaşmaya dayanan ve ilerledikçe daha da zorlaşan bölümler sunan 4 resim 1 kelime oyunları kelime ve bulmaca türünü birleştiriyor ve boş zamanlar için en ideal seçenekler arasında. Kelime bilgimizi ön plana çıkartan ve dikkatimizi ölçen bu oyun Türkçe oynanabildiği gibi İngilizce olarak ta oynanabiliyor. 4 Pics 1 Word oyununda da adından da anlayacağınız üzere İngilizce kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz. Bu noktada yabancı dil seviyeniz oldukça önemli. Eğer orta ve ileri seviyede bir İngilizceniz yoksa oyundan hiçbir keyif almamakla birlikte belli bir bölümüne geldikten sonra ilerlemekte zorlanacaksınız. Belli bir bölüm demişken oyunda 300’den fazla bölüm bulunuyor.

4 Pics 1 Word de benzerleri gibi sihirli kelimeyi bulamadığınız vakit kolaylık sunuyor. Coins olarak geçen, ilerledikçe kazanabildiğiniz paraları kullanarak tüm yanlış harfleri kaldırma, doğru harflerinden birini gösterme gibi kelimeye ulaşmanızda büyük kolaylık sağlayacak ipuçları alabiliyorsunuz. Bu ipuçları oldukça pahalı olduğundan üzerinde fazlasıyla düşündüğünüz bölümlerde kullanmanızı, daha oyunun ilk bölümlerinde kesinlikle harcamamanızı öneririm.

4 Pics 1 Word, resimli kelime bulma oyunları arasında oldukça eski ve Windows Phone platfformunda oldukça popüler. Kelime bulma üzerine kurulu oyunları seviyorsanız bir şans verin ve indirin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Movie!

    4 Pics 1 Movie!, birbirinden farklı ancak bağlantılı 4 resimden filmi çıkarmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Word Twist

    Word Twist, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz İngilizce kelime türetme oyunu.
  • 4 Resim 1 Şarkı

    4 Resim 1 Şarkı, 4 Resim 1 Kelime oyunundan esinlenerek hazırlanmış tamamen ücretsiz ve Türkçe bir müzik oyunu.
  • Global Word Count

    Global Word Count, yazdığınız makaleler veya dökümanlar üzerinde kaç kelime kullandığınızı takip edebileceğiniz ücretsiz, basit ve kullanışlı bir programdır.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.