4K Vimeo Downloader

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,899 TOPLAM İNDİRME
16.7 MB DOSYA BOYUTU

4K Vimeo Downloader ile favori vimeo videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz

4K Vimeo Downloader genel olarak kullanıcıların gerçekleştirmekte zorlandıkları vimeo video indirme işlemi için kullanabilecekleri başarılı bir programdır.

Ücretsiz olan video indirme programı ile favori vimeo videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebilir, özel video arşivleri oluşturabilirsiniz.

Program vimeo video indirme işlemini oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir. Tek yapmanız gereken indirmek istediğiniz vimeo videosunun bağlantısını tarayıcınızdan kopyalayarak programın ana penceresi üzerindeki "Paste URL" tuşuna tıklamaktır.

4K Vimeo Downloader indireceğiniz videoları direkt olarak Facebook ve Twitter üzerinden paylaşmanıza da imkan verir. Bu kullanışlı özellik sayesinde zamandan kazanarak verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

Programın bir diğer kullanışlı özelliği video indirme işlemini durdurabilmeniz ve sonradan devam edebilmenizdir.

Not: Program kurulum esnasında tarayıcı anasayfanızı ve varsayılan arama motorunuzu değiştirebilecek ek yazılımlar yükleme özerisinde bulunmaktadır. Programın çalışması için bu yazılımları yüklemenize gerek yoktur.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4k Video Downloader

    YouTube, Vimeo ve Dailymotion videolarını FLV, MP4, MKV ve MP3 formatlarından bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir program.
  • Free Vimeo Downloader

    Free Vimeo Downloader, Vimeo üzerinde izlediğiniz çevrimiçi videoları bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Kastor - Free Vimeo Downloader

    Kastor - Free Vimeo Downloader ile Vimeo üzerinden video indirebilirsiniz
  • Vimeo Video Downloader

    Vimeo Video Downloader programı yardımıyla tek tıkla Vimeo videolarını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • All-In-One Video Downloader

    All-In-One Video Downloader programı ile YouTube, Vimeo ya da Dailymotion'da yer alan videoları kolayca bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • SpeedBit Video Downloader

    Video sitelerinde beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç olan SpeedBit Video Downloader ile Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Google Video gibi FLV formatında yayın yapan tüm sitelerdeki
  • Jordy Downloader

    Jordy Downloader ücretsiz ve hızlı bir şekilde internetten dosya indirmenizi sağlayan bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Web Downloader

    Web Downloader kolay kullnıma sahip bir dosya indirme yöneticisidir