4Shared Sync

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
531 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

4Shared'in resmi mobil senkronizasyon uygulamasıyla istediğiniz yerden iPad veya iPhone'unuz üzerinden dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

4Shared dosyalarınızı upload ederek saklayabileceğiniz ve gerektiği zamanlarda paylaşabileceğiniz bedava çevrimiçi depolama servisidir. 4Shared Sync'ta, 4Shared kullanıcıları için geliştirilen ücretsiz bir iPad ve iPhone senkronizasyon uygulamasıdır.

4Sync programı yardımıyla istediğiniz her yerden 4Shared hesabınıza giriş yaparak dosyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Böylelikle 4Shared'in size sağladığı 15Gb'lık alanı her an kolayca yanınızda taşıyabilecek ve gerektiği zamanlarda kolayca dosyalarınız elinizin altında olacak.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4shared Mobile

    4shared Mobile, fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyalarınızı saklayabileceğiniz ve dilediğiniz zaman erişebileceğiniz bir bulut uygulamasıdır.
  • DAEMON Sync

    DAEMON Sync mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir senkronizasyon ve yedekleme uygulamasıdır
  • Sync & Backup & Clean Contacts

    Sync & Backup & Clean Contacts, iPhone ve iPad kullanıcılarının rehberlerini güvenli ve kolay bir şekilde yedekleyerek her zaman güvende olmasını sağlamaktadır.
  • BitTorrent Sync

    iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca dosya paylaşımı yapabilmek ve senkronizasyon için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • SanDisk iXpand Sync

    SanDisk iXpand Sync, iPhone, iPad, PC ve MAC arasında fotoğraf, video, müzik aktarımı yapmak için kullanabileceğiniz bir uygulama.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • AirDroid

    AirDroid sayesinde iPhone ve iPad’inizdeki dosyaları bilgisayarda yedekleyebileceksiniz.
  • AtHome Camera

    AtHome Camera bir güvenlik kamerası uzaktan kontrol etme uygulamasıdır