5+ (fiveplus)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

5+ (fiveplus), Android telefonda keyifle oynayacağınız renkli blok eşleştirme oyunu.

5+ (fiveplus), Android telefonunuzda oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız blok eşleştirme oyunu. Zorluk düzeyi mükemmel ayarlanan bulmaca oyununda süre sınırı olmadan oynamanın keyfini sürüyorsunuz. İnternete bağlı kalmanız da gerekmiyor.

Mobil platformda birçok blok eşleme oyunu mevcut ancak hepsi ya süre ya hareket ya can ya da başka bir sınırlamayla birlikte geliyor. 5+ (fiveplus) oyununda hiçbir kısıtlama yok. Dilediğiniz zaman başlayıp dilediğiniz zaman bırakabiliyorsunuz.

Oyunda amaç ise; renkli blokları oyun alanına yerleştirip puan toplamak. Farklı renk ve formlarda çıkan blokları nasıl dizeceğiniz size kalmış. En az aynı renkte 5 blok yan yana gelirse puanı kapıyorsunuz. Oynanış stilinize göre aldığınız puan da değişiyor. Çok hızlı oynayıp kombolar yapma veya dikkatli ilerleme… İstediğinizi seçebilirsiniz.

Erkan Calp

5+ (fiveplus)

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

5+ (fiveplus), iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz blok eşleme oyunu.

5+ (fiveplus), iPhone ve iPad’de oynayabileceğiniz blok eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu.

Oynanış stilinize göre başarımlar kazanabildiğiniz oyunda süre, hamle ve can sınırı olmadan özgürce renkli blokları dizerek ilerliyorsunuz. Offline oynama seçeneği de sunduğunu unutmadan söyleyeyim.

Yerli yapım olmasının dışında sinir bozucu hiçbir kısıtlama getirmemesi, internete bağlı olmaya zorlamaması, hem indirme hem de oynanış yönünde ücretsiz olması, liderlik tablosu koyarak gereksiz bir yarışın içine sokmaması ile beğenimi kazanan 5+ (fiveplus) oyununda amacınız; farklı biçimde bloklardan aynı renkte olanları yan yana getirmek. Daha doğrusu en az 5 blok dizili olacak şekilde ayarlamak. Renkli blokları oyun alanına dizerken tek dikkat etmeniz gereken bu. Zorluk seviyesi mükemmel ayarlanmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 5 Colors

    5 Colors, bulmaca oyunlarına farklı bir kategori getiren ve sizide etkileyebilecek olan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • 5 Touch

    5 Touch, Android telefon ve tabletleri üzerinde bulmaca oyunu oynamayı sevenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir mantık oyunu.
  • Dark Tales 5: Red Mask

    Dark Tales 5: Red Mask, kasaba işlenen cinayetleri durdurmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Broken Sword 5 - The Serpent's Curse

    90'lı yılların bir PC klasiği olan Broken Sword serisinin uzun süredir tutkuyla beklenen devam oyunu sonunda mobil platformlara da ulaştı.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu