6 Minute English

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
183 TOPLAM İNDİRME

İngilizce konuşma konusunda sıkıntı çekenlerin mutlaka denemesi gereken bu uygulama ile zahmetsizce konuşma pratiği yapabilirsiniz.

6 Minute English hızlı yoldan İngilizce konuşma pratiği yapmak isteyenler için tasarlanmış bir uygulamadır.. Bildiğiniz gibi İngilizce günümüzde en çok kullanılan yabancı dil ve artık hemen hemen herkese İngilizce biliyor gözüyle bakılıyor.

Bu sebeple İngilizce bilmemek veya bilip de konuşamamak günlük hayatta karşılaşılan problemlerden biri ve pek çok konuda başımızı ağrıtabiliyor. Bu konuya pratik bir çözüm getirmeyi amaçlayan 6 Minute English ile siz de ücretsiz olarak İngilzice konuşma pratiği yapabilirsiniz. Son derece basit bir arayüze sahip olan uygulamada sosyal entegrasyon da unutulmamış.

Fakat altını çizmem gerekiyor ki uygulama tamamen konuşma üzerine kurulmuş. Yani temelden başlayan dersler yerine daha çok konuşma konusunda eksikleriniz varsa kullanmanızı öneriyorum. Ücretsiz olarak kullanabilecğiniz 6 Minute English ile günde sadece 6 dakikanızı ayırarak İngilizce konuşma pratiği yapabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • English Irregular Verbs

    English Irregular Verbs, İngilizce öğrenirken dikkat etmeniz gereken düzensiz filleri size öğretmeye çalışan bir eğitim uygulamasıdır.
  • English Dictionary

    English Dictionary, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir İngilizce sözlük uygulaması.
  • Refresh English

    Refresh English'i ücretsiz olarak indirebilir ve İngilizce bilginizi taze tutabilirsiniz.
  • Learn English

    Eğlenceli ve interaktif bir çizgide ilerleyen English ile İngilizce bilgilerinizi tazeleyebilir ve yeni konular öğrenebilirsiniz.
  • Drops: Learn English

    Drops: Learn English uygulamasıyla günde sadece 5 dakikanızı ayırarak İngilizce öğrenebilirsiniz.
  • English Ninjas

    English Ninjas, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ingilizce pratik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • English Pronunciation

    English Pronunciation uygulaması sayesinde farklı aktegoriler altında toplanmış İngilizce kelimelerin telaffuzlarını doğru bir şekilde öğrenebilirsiniz.
  • English Time

    English Time, İngilizce öğrenirken aynı zamanda eğlenebilmenizi sağlayan basit ama bir o kadar da yararlı bir iOS uygulamasıdır.