8 Ball Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
37,212 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

8 Ball Pool, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz dünyanın en büyük online bilardo oyunlarından bir tanesidir.

8 Ball Pool, gerçek bir bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan oldukça keyifli ve eğlenceli bir Android bilardo oyunudur. Pek çok başarılı oyuna sahip olan Miniclip şirketinin oyunlarından biri olan 8 Ball Pool ile bilardo oynamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak indirdikten sonra Miniclip hesabı oluşturarak veya Facebook hesabınız ile oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Oyundaki hesabınız ile bilardo maçlarını kazandıkça seviye atlıyor ve daha güçlü hale geliyorsunuz. Oyunda pratik, 1'e 1 ve turnuva olarak 3 farklı mod bulunuyor. Eğer bilardo ile yeni tanışıyorsanız veya rakiplerinizle karşılaşmadan önce ısınmak istiyorsanız bir süre pratik yapmanızı öneririm. Yeterli pratik yaptıktan sonra kendi isteğinize göre 1'e 1 karşılaşamlara veya 8 kişilik turnuvalara katılabilirsiniz.

Miniclip veya Facebook hesabınızdaki arkadaşlarınız ile kolayca bilardo maçına girerek beraber oynayabilirsiniz. Dünya üzerindeki tüm oyuncularla karşılaştığınız 1'e 1 mücadelelerden galip ayrılarak masadaki altınları kazanabilir ve kazandığınız altınları isterseniz daha yüksek altın kazanma şansınızın olduğu masalara girmek, isterseniz oyun içerisinde kullandığınız ıstakayı değiştirerek birbirinden güzel ve renkli yeni ıstakalar almak için kullanabilirsiniz.

Oynadıkça hem ustalaşacağınız hemde bağımlılık kazanacağınız 8 Ball Pool ile keyifli vakit geçirebilmek mümkün. Özellikle bilardo severlerin ilgisini daha çok çekebilecek oyunu mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Sizde Android cihazlarınız ile birlikte bilardo oynamak ve eğlenmek istiyorsanız, bu uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Not: Oyunu oynayabilmek için cihazınızın internete bağlı olması gerekmektedir.

Barış YANIK

8 Ball Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,573 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

8 Ball Pool, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden online olarak oynayabileceğiniz en iyi ve ücretsiz bilardo oyunudur.

8 Ball Pool, iOS platformu üzerindeki en iyi bilardo oyunu olarak, oyunculara müthiş bir bilardo deneyimi yaşatan etkileyici ve eğlenceli bir oyundur.

Oyun içerisinde pratik, 1'e 1 karşılaşma ve turnuva olarak 3 farklı oyun modu bulunuyor. Online olarak rakiplerinizle karşılaşma yapmadan önce pratik yaparak ısınmalı ve daha sonra rakiplerinizle ister 1'e 1 karşılaşma, isterseniz turnuvalarda karşılaşabilirsiniz.

Mükemmel ve yüksek kaliteli grafikleri ile oyuncuları etkilemeyi başaran 8 Ball Pool ile dünya üzerindeki tüm oyuncular ile bilardo oynayabiliyorsunuz.

Facebook hesabınızla giriş yapabileceğiniz gibi Miniclip sitesi üzerinde oluşturacağınız hesap ile de oynayabilirsiniz. Oynadığınız her maç ile hesabınızın seviyesini yükseltiyorsunuz. Gittikçe ustalaşacağınız oyunda dünyanın en iyileriyle karşılaşarak yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Dilediğiniz an 8 kişilik düzenlenen altın ödüllü turnuvalara girerek kıyasıya bir mücadele içine girebilmek mümkün.

Bilardo maçlarında masada bulunan altınları kazanabilmek için rakibinizi yenmelisiniz. Kazandığınız altınları daha yüksek altın ile oynana masalara giriş yapmak veya kendinize yeni ıstakalar almak için kullanabilirsiniz. Uygulama mağazasında birbirinden renkli ve güzel ıstakalar bulunmakta. Maçlarda kazandığınız altınları biriktirerek veya altın satın alarak bu ıstakalardan alabilirsiniz.

Miniclip veya Facebook üzerindeki arkadaşlarınız ile kolayca bilardo oynayabileceğiniz oyun her iPhone ve iPad'de bulunması gereken ugyulamalardan biri. Oynadıkça bağımlısı olacağınız bu mükemmel bilardo oyununu hemen ücretsiz olarak indirip biran önce başlayabilirsiniz.

Not: 8 Ball Pool oyununu oynayabilmek için cihazınızın internete bağlı olması gerekir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Pool Ball Classic

    Pool Ball Classic, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur.
  • 9 Ball Pool

    9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.
  • Pool

    Pool, 8 top Amerikan bilardo oyununu arkadaşınıza veya tek başınıza oynamanıza izin veren kaliteli bir Android oyunu.
  • 8 Ball King

    8 Ball King, Android mobil cihazlarınız üzerinde gerçekçi bir bilardo deneyimi yaşamanızı sağlayan ücretsiz Android bilardo oyunu.
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • Pool Master Pro

    Pool Master Pro, Android cihazlar için hazırlanmış başarılı bir bilardo oyunudur.
  • Pool Live Tour

    Pool Live Tour, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çok oyunculu ve gelişmiş bir bilardo oyunudur.