80 Days

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,378 TOPLAM İNDİRME
657 MB DOSYA BOYUTU

80 Günde devri alem.80 günde dünyayı dolaşın.

Jules Varne' nin yarattığı maceralar artık bilgisayarda.Hedef belli 80 günde dünyayı dolaşıp ,yaşlı amcanızın unvanını korumak.

Devasa Şehirler
80 dasy de şehirleri keşve çıkmadan gerçekten eğlenceli ve "macera" teriminin altını çizer nitelikte.Dilediğiniz her yeri araştırmak mümkün.Belki bu şehirde sağda solda parada bulabilirsiniz.Karşılaştığınız her insanla diyaloğa girebiliyorsunuz.

Hikaye İngilterede başlıyor
Olaylar 1899 da başlıyor .Genç bir ingiliz macera perest Oliver Lavisheart Karakterini canlandırıyoruz.Ünlü bir mühendis amcamınız Mathew 4 büyük keşfin kendisine ait olduğunu savunmaktadır.Kendisine inanmayan arkadaşları bu söylediklerini kanıtlamasını isterler.Bunun üzerine iddaaya girilir.Matrew e ispatları kendilerine sunmak için 80 gün verilir.Bu süre içinde kanıtlar gelmezse mühendislik ünvanını elinden alıcaklar.Böylece bir yolculuğa çıkmak için çok yaşlı olan matrewyeğeni Oliver a yani bize konuyu açar.Macera düşkünü olan yeğeni teklifi tereddütsüz kabul eder.

Dört büyük şehir
Oyunda dört büyük şehri keşfetmeniz gerekiyor.Bombay,Kahire,San Francisko,Yokohama

Daha fazlası için demoyu indirin

Tamindir

80 Days

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
139 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

80 Days, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz orijinal ve farklı bir rol yapma oyunu. Jules Verne'in meşhur romanı 80 Günde Devr-i Alem'den esinlenilerek geliştirilmiş olan oyun steampunk tarzını çok güzel bir şekilde yansıtıyor.

1800'lerde geçen oyunu, interaktif bir kurgu olarak tanımlayabiliriz. Oyunda yüzlerce farklı seçim var ve her seçim oyunu farklılaştırıyor. Yani oyunun hikayesi, sizin seçimlerinize göre şekilleniyor diyebilirim.

Orijinal ilüstrasyonlar ve çizimleri ve aynı zamanda orijinal müzik ve soundtracki ile dikkat çeken oyun adeta bir konsol oyunu niteliğinde ve kalitesinde. Bu yüzden de size çok farklı ve güzel bir deneyim yaşatacağını düşünüyorum.

Oyunda Phileas Fogg'un asistanı Passepartout karakteriyle oynuyorsunuz ve dünyanın çevresini dolaşırken aynı zamanda patronunuzun sağlığı, finansal durumu ve zamanını siz yönetiyorsunuz. Aynı zamanda gideceğiniz şehirleri de siz seçiyorsunuz.

Her şehirde bambaşka maceralar sizi bekliyor. Pek çok farklı karakterle tanışıyor, maceralara atılıyor ve olaya şahit oluyorsunuz. Maceranızın ilerlemesini sağlamak ya da felakete doğru sürüklenmek tamamen size ve seçimlerinize bağlı.

Oyunda aynı zamanda bir ağ bulunuyor ve diğer oyuncuların pozisyonlarını, rotalarını ve kazançlarını görebiliyorsunuz. Böylece onlarla en hızlı ya da en kapsamlı oyuncu olmak için yarışabiliyorsunuz.

Elifcan Mehekli Çakmak

80 Days

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
157 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Eskiden seçimlerinizin hikayenin sonucunu belirlediği kitaplar vardı. "Şunu yapmak istiyorsan 15. sayfaya git" gibi yönlendirmeler yapardı ve siz de istediğiniz seçimi yaparak farklı sonuçlara ulaşırdınız.

80 Days da işte bu kitapların mobil cihazlarınıza uyarlanmış ve oyunlaştırılmış hali diyebilirim.  Jules Verne'in meşhur romanı 80 Günde Devr-i Alem'den esinlenilerek geliştirilmiş olan 80 Days tam anlamıyla bir interaktif kurgu. Yani oyundaki yüzlerce farklı seçim oyunun farklı sonlara ulaşmasını sağlıyor. Böylece oyunun hikayesini kendi seçimlerinizle şekillendirebiliyorsunuz.

Oyunun orijinal ilüstrasyon ve çizimleri ile orijinal müzik ve soundları, steampunk tarzı en çok dikkat çeken özellikleri arasında. Oyun öyle iyi tasarlanmış ki neredeyse konsol üzerinde oynuyormuşsunuz deneyimi yaşatıyor.

Oyunda kitaptaki karakter Phileas Fogg'un asistanı Passepartout rolünde oynuyorsunuz. Gideceğiniz şehirlere siz karar veriyor, aynı zamanda da patronunuzun sağlığı, finansal durumu ve zamanını da siz yönetiyorsunuz. Gideceğiniz her şehir farklı bir maceraya yelken açıyor. Pek çok farklı karakterle tanışıyor ve olayla karşılaşıyorsunuz. Sonucu ise sizin seçimlerinizle şekilleniyor.

Oyunda aynı zamanda bir ağ bulunuyor ve diğer oyuncuların pozisyonlarını, rotalarını ve kazançlarını görebiliyorsunuz. Böylece onlarla en hızlı ya da en kapsamlı oyuncu olmak için yarışabiliyorsunuz.

Eğer siz de bu tarz orijinal oyunları seviyorsanız, 80 Days'i indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Days Gone

    PlayStation oyunlarından Days Gone, PC Steam ve Epic Games'de! Vahşi topraklarda hayatta kalma mücadelesi!
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • Reservoir Dogs: Bloody Days

    Reservoir Dogs: Bloody Days top down shooter türünde bir aksiyon oyunudur
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Six Days in Fallujah

    Six Days in Fallujah, eski bir savaş hikayesine dayanıp, yapısıyla birlikte size gerçekçi bir savaş deneyimi sunar.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • 7 Days to Die

    7 Days to Die ile zombi öldürmeye başlayın. Açık dünyada hayatta kalmaya çalışın ve hareket eden her şeyi vurun.
  • Days of War

    Days of War online olarak oynanan bir FPS oyunudur