9 Ball Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
300 TOPLAM İNDİRME

9 Ball Pool, Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz kaliteli bir 9 top bilardo oyunu.

9 Ball Pool, 9 Top bilardo diğer adıyla Amerikan bilardo oyununu Android cihazlara taşıyan başarılı bir yapım. Bilardo oynamak için dışarı çıkacak vaktiniz yoksa bu oyunu tablet ve akıllı telefonunuza indirerek oturduğunuz yerden ister arkadaşlarınıza isterseniz de turnuvalarda diğer oyunculara karşı bilardo oynamanın keyfini sürebilirsiniz.

Az hesaplama gerektirdiğinden hiç veya az bilardo oynamayı bilen kişiler tarafından en çok oynanan bilardo türü olan 9 Top bilardoyu mobilde oynamak ne kadar keyifli olur tartışılır ancak yeterli zamanınız yoksa veya dışarı çıkmaya üşeniyorsanız Android cihazınıza 9 Ball Pool’u indirerek bilardo evinizde oynayabilirsiniz.

Tek başınıza pratik yapabileceğiniz, her gün binlerce kişinin katıldığı turnuvalarda boy gösterebileceğiniz veyahut arkadaşlarınızı davet ederek onlarla birlikte oynayabileceğiniz bir Amerikan bilardo oyunu olan 9 Ball Pool’u hem gerçek hayatta hem de mobilde bilardo oynamayı seven biri olarak oldukça beğendim. Bu kadar fazla modun bulunmasının yanında hem görsel hem de oynanış yönünden son derece başarılı. İstekanın kontrolü oldukça hassas olduğundan vuruşları dilediğiniz şekilde yapabiliyorsunuz. Öte yandan sol tarafa konumlandırılmış barı kullanarak vuruş hızınızı dilediğinizce ayarlayabiliyorsunuz.

Android akıllı telefonlarda da oynanabilen ancak büyük ekranlı tablette oynamanızı tavsiye ettiğim 9 Ball Pool’da turnuvalara katılıp sanal para kazandıkça daha iyi atışlar yapabileceğiniz yeni istekaların kilidini açabiliyorsunuz. Tabii ki gerçek para ile satın alabileceğiniz çok sayıda öğe bulunuyor.

9 Ball Pool Özellikleri:

  • Gerçek oyunculardan katıldığı turnuvalar
  • Pratik yapma veya yapay zekaya karşı oynama
  • Özel oda açma
  • Sanal ve gerçek para ile satın alınabilen kilitli öğeler (isteka vs)
Erkan Calp

9 Ball Pool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME

9 Ball Pool, iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz en iyi Amerikan bilardo oyunlarından biri.

9 Ball Pool, ister arkadaşlarınıza isterseniz de turnuvalara katılarak gerçek bilardo oyuncularına karşı oynayabileceğiniz bir 9 top bilardo oyunu. Benim gibi gerçek hayatta ve mobilde bilardo oynamayı seviyorsanız iPhone ve iPad’inize ücretsiz indiriebileceğiniz en iyi oyunlardan diyebilirim.

Dışarıda bilardo oynamaya vakit bulamıyor veya evinizden çıkmaya haliniz olmadığı vakitlerde iOS cihazınıza yükleyip tek başınıza, arkadaşlarınızla veya dünya genelinde oyuncularla oynayabileceğiniz bir 9 top bilardo oyunu olan 9 Ball Pool görsel açıdan da oynanış açısında da kaliteli. İstekayı dilediğiniz yöne fazla uğraşmadan döndürmenize izin veren hassas kontrol mekanizması, sert ve yumuşak vuruşları en iyi şekilde yapmanızı sağlayan hassas vuruş hızı butonu oldukça hoşuma gitti.

9 Ball Pool’u benzerlerinden ayıran en büyük özelliği ise hem çevrimiçi hem de çevrimdışı oynanabilmesi. İnternet bağlantınızın sıkıntılı olmadığı durumlarda tek başınıza pratik yapabildiğiniz gibi yapay zekaya karşı da oynayabiliyorsunuz. Cihazınız internete bağlıysa iki seçenek önünüze çıkıyor. Her gün farklı seviyelerde binlerce oyuncunun katıldığı turnuvalarda kendinizi gösterebiliyorsunuz. Tabii ki her odaya giriş yapamıyorsunuz; bir süre oyunu oynayıp deneyim kazanmanız gerekiyor. İkinci seçeneğiniz ise arkadaşlarınıza karşı. Özel bir oda hazırlayıp arkadaşlarınıza davet edebiliyorsunuz. Davet esnasında arkadaşınıza benzersiz bir kod gönderildiğinden bu kodu bilmeyen hiç kimse oyuna dahil olamıyor ve arkadaşınızla birebir oynamanın keyfini sürüyorsunuz.

Üç top bilardodan daha fazla oynanan 9 top bilardoyu daha fazla bilinen adıyla Amerikan bilardoyu iPhone ve iPad’inizde oynamak üzere bir oyun arıyorsanız 9 Ball Pool’u tavsiye ederim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pool Ball Classic

    Pool Ball Classic, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilardo oyunudur.
  • 8 Ball Pool

    8 Ball Pool, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz dünyanın en büyük online bilardo oyunlarından bir tanesidir.
  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Pool Bar

    Pool Bar ile gerçekçi bir bilardo oyunu oynayabilirsiniz
  • Pool Master Pro

    Pool Master Pro, Android cihazlar için hazırlanmış başarılı bir bilardo oyunudur.
  • Pool Live Tour

    Pool Live Tour, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz çok oyunculu ve gelişmiş bir bilardo oyunudur.
  • Pool Live Tour 2

    Pool Live Tour 2, Android cihazınızda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz bilardo oyunu.
  • Pool Mania

    Pool Mania, Android telefon ve tabletleriniz üzerinden ücretsiz olarak bilardo oynamanızı sağlayan eğlenceli bir uygulamadır.