A Color Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

A Color Story, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, fotoğraflarınıza çeşitli efektler ve renkler vermenizi sağlayan, bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

A Color Story, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Yine aynı isimli uygulama merkezi tarafından üretilen A Color Story, şık ve kolay tasarımıyla ön plana çıkıyor. Uygulamayı açtığınızda karşınıza iki seçenek çıkıyor: Var olan fotoğaflardan seç, kamerayı aç. İsterseniz telefonunuzda bulunan fotoğraflarınız üzerinde düzenleme yapabildiğiniz gibi, o an çektiğiniz bir fotoğraf üzerinde de değişiklikler yapabiliyorsunuz. Uygulama, klasik bütün düzenleme şekillerine imkan veriyor: Kırp, boyut ayarla, konstrat, ışık...

Uygulamanın asıl olayı ise fotoğraflar üzerinde yapabildiğiniz renk değişiklikleri ve fotoğraflara ekleyebildiğiniz efektler. Bu efektler diğer uygulamaların aksine, daha çok fotoğrafları renklendirmek üzerine kurulu. Ücretsiz versiyonunda yaklaşık 10 farklı renk ve efekt seçeneği buluyor. Ancak bunların yanında 5 kadar daha farklı seçenek bulunuyor. Bu seçenekleri aktif etmek için ise küçük meblağlarda ödemeler yapmanız gerekiyor. Bazıları için ise uygulamaya Google Play hesabınız ile giriş yapmanız yeterli oluyor. 

Ramazan Tugay Kahraman

A Color Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
59.1 MB DOSYA BOYUTU

A Color Story, iPhone ve iPad üzerinden çalışan, fotoğraflarınıza filtreler ve efektler eklemenize yardımcı olan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

A Color Story, iPhone ve iPad üzerinden çalışan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. 

Şık ve sade tasarımıyla ön plana çıkan A Color Story, kullanıcılarının fotoğraflarını çok basit şekillerde en iyi noktaya getirmelerine yardımcı oluyor. Klasik fotoğraf kırpma ve boyut düzenleme ayarlarının yanı sıra ışıklar üzerinde önemli bir çalışma yapılmış. Fotoğrafınız belirli noktalarındaki ışıkları ayarlayabildiğiniz gibi belirlediğiniz iki nokta arasında tonlama farkına da gidebiliyorsunuz.

Uygulamanın dikkat çeken tarafı ise sunduğu efekt ve filtreler. Ücretsiz versiyonunda çok sınırlı sayıda bulunsalar da, fotoğraflarınızın çok daha iyi görünmesini, bu filtreler sayesinde sağlayabiliyorsunuz. Efektlerin kullanımı ise oldukça kolaylaştırılmış. Hazırlanan gayet hoş efektler, fotoğrafa istenildiği gibi yerleştirilebiliyor. Örneğin; güneş ışığı efektini, isterseniz gözünüzün tam üstüne koyabilir ya da tam arkanızdan parlamasını sağlayabilirsiniz.

İnce ayarları, kolay şekilde yapmanıza ve görüntü düzeltmeden, kenarları halletmeye kadar birçok seçeneği bir iki dokunuşla halledebildiğiniz A Color Story, dikkat çeken fotoğraf düzenleme uygulamalarından bir tanesi. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw My Story

    Draw My Story, istediklerinizi çizerek anlatmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android çizim uygulaması.
  • Mojito: Story & Collage Maker

    Sıradışı kolajlar yarat.
  • Instories

    Instories, Instagram kolaj yapma ve video düzenleme uygulamasıdır. Instagram keşfette çıkmak için etkileyici video hikayeler ve gönderiler oluşturun.
  • Photo Color Effect

    Photo Color Effect, fotoğraflarına biribirinden güzel hazır efektler ekleyebileceğiniz ve aynı zamanda fırça kullanarak renklendirebileceğiniz ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Color CC

    Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Color Effect Photo Editor

    Color Effect Photo Editor ile Android cihazlarınızdan tüm fotoğraflarınızı efektlendirebilir, düzenleyebilirsiniz.
  • Color Effects

    Color Effects uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizdeki fotoğraflarınızı renk filtreleriyle güzelleştirebilirsiniz.
  • Color Splurge

    Color Splurge Android uygulaması ile fotoğraflarınızın renkleriyle oynayabilir ve onları daha güzel hale getirebilirsiniz.