aa

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1,010 TOPLAM İNDİRME

aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.

aa, eğlenceli bir o kadar sinir bozucu bir oynanışa sahip boş zamanlarda kafa dağıtmak için oldukça ideal bir Windows 8.1 oyunu. Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz oyunda sabit ve durağan bir platform üzerine elinizdeki sayıları büyük sabırla yerleştirmeniz gerekiyor.

Sinirlerinizi alt üst eden ancak bir türlü elinizden bırakamadığınız oyunlar vardır. aa da bunlardan biri. Tüm platformlarda kısa sürede popüler olmayı başaran oyunda tek yaptığınız elinizdeki sayılara dokunarak dönen platforma yerleşmelerini sağlamak. Ancak sayıları yerleştirmeniz gereken platform hem sabit olmadığından, hem de bazen belli bir hızda saat yönünde bazen de değişik hızlarda (platformun aniden hızlanması veya yavaşlamasından bahsediyorum) ters istikamette döndüğünden kafanız bir noktadan sonra oldukça karışıyor ve oyunun başında “Bu mu zor dedikleri oyun?” dediğiniz aa oyununda geçilmesi imkansız düşüncesine varacağınız bölümlerle karşılaşıyorsunuz. Bu noktada satın alım yaparak takıldığınız bölümü geçebiliyorsunuz -ki bunu önemiyorum- veya oyunun kurtlarından ipuçları alabilirsiniz.

Adından dolayı saçma birçoğumuzun saçma bulduğu oyunun oynadıkça sardığını rahatlıkla söyleyebilirim. Harika zamanlama, sabır ve refleks gerektiren yüzlerce bölüm sunan oyunda sayıları platforma yerleştirmek için sayılara dokunmanız yeterli oluyor. Sayıları yerleştirmek için bir süre sınırınız yok ki bu oyuna bir de süre kısıtlaması getirilseydi hiç oynanamayacak bir hal alırdı diye düşünüyorum.

aa oyunun Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarlarda oynanabilir olan sürümü resmi nitelikte değil ancak mobildekinden çok farklı olmadığını belirteyim.

Erkan Calp

aa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
184,743 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

aa, hareket eden bir platforma sayı yerleştirmeyi gerektiren oldukça zorlu bir beceri oyunu.

aa, Android telefon ve tabletinize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz beceri oyunlarından biri. Oldukça garip bir isimle karşımıza çıkan oyunda hareket eden bir platforma sayıları yerleştirmeye çalışıyoruz.

aa oyununu ilk açtığınızda oldukça kolay olduğunu düşüneceğinize eminim. Zira tek yapmanız gereken dairesel hareket eden bir platforma elinizdeki sayıları sırayla yerleştirmek. Ancak oyunda ilerledikçe dönen platform iyice hızlanıyor ve daha fazla sayı yerleştirmek durumunda kalıyorsunuz. Sayıları yerleştirmek ise tam bir sorun. Çünkü sayıları platformdaki boşluğa denk getirmek için doğru zamanı kollamalı ve kesinlikle acele etmemelisiniz. Tereddüt etmeniz durumunda bölüme en baştan başlayacağınızı unutmayın.

İlk başta saçma gelen ancak oynadıkça anlam kazanan ve gitgide zorlayan oynanışı ile sizi içerisine çekeceğini düşündüğüm aa oyununda yüzlerce bölüm bulunuyor. Bu bölümleri ilerleyerek açabildiğiniz gibi satın alma işlemi ile tek seferde de açabiliyorsunuz. Ancak oyunun tadını çıkarmak istiyorsanız kesinlikle para harcamamanızı öneririm.

aa, kolay gibi görünen ancak saç baş yolduracak kadar zor bir beceri oyunu diyebilirim. Bu yüzden sabırlı biri değilseniz oyuna hiç bulaşmayın derim.

Erkan Calp

aa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43,991 TOPLAM İNDİRME
11.6 MB DOSYA BOYUTU

aa, geçilmesi imkansız bölümler için harika zevkli bir beceri oyunu.

aa, ilk açtığınızda anlamsız gelecek ancak oynadıkça oynamak isteyeceğiniz, gitgide zorlaşan bölümleri ile sizi içerisine çekecek bir beceri oyunu. iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz oyunda kimi zaman geçilmesi imkansız diyeceğiniz yüzlerce bölüm bulunuyor.

aa, kolay gibi görünen ancak oynadıkça zor olduğunu kavrayacağınız oyunlardan biri. Oyunu ilk açtığınızda sürekli dönen bir platform ve de sayılar ile karşılaşıyorsunuz. Amacınız elinizdeki sayıları dönen platformda uygun boşluğa yerleştirmek. Ancak dönen platform siz bölüm geçtikçe daha da hızlanıyor ve yerleştirmeniz gereken sayı adedi çoğalıyor. İlk bölümlerde hızlı hızlı yerleştirdiğiniz sayılar ilerleyen bölümlerde sizi düşünmeye zorluyor ve bazı bölümleri birden fazla defa oynamak durumunda kalabiliyorsunuz. Tabii ki zorlandığınız bölümde para vererek bölümü atlayabilmeniz veya tüm bölümleri açmanız mümkün ancak oyundan zevk almak istiyorsanız bunu harcama yapmamanızı tavsiye ederim.

Kısa sürede bağımlısı olacağınız ve kesinlikle sabır gerektiren bir beceri oyunu olan aa, ön yargı ile yaklaşmamanız kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.

Erkan Calp

aa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,444 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

aa, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en zor beceri oyunu.

aa, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz, oynadıkça saracak ve mobil cihazınızı elinizden zor bırakacağınız bir beceri oyunu. Farklı yönlere doğru dönen bir platforma elinizde sayıları yerleştirmeye çalışacağınız oyunda çoğu zaman geçilmesi imkansız diyeeceğiniz bölümlerle karşılaşacak ve kolay görünen bölümleri geçmek için saatlerinizi vereceksiniz.

İlk olarak Android ve iOS platformunda karşımıza çıkan aa, kısa zamanda popüler mobil oyunlar arasında kendisine yer açtı. Windows Phone platformunda resmi olarak yayınlanmayan oyunun ismini ve oynanışını ilk bakışta çoğu insan gibi ben de anlamsız bulmuştum ancak oyunu açtığımda kısa sürede beni içerisine çekmeyi başardı. Oyunun amacına baktığımızda tek yapmamız gereken dönen bir platforma sayıları sırayla yerleştirmek. İlk bölümlerde oldukça kolay olan oynanış sayıları yerleştirdiğiniz platformun farklı yönlere dönmesi, aynı hızda dönmemesi nedeniyle çocuk bile oynar dediğiniz oyun bir anda dünyanın en zor beceri oyununa dönüşüyor.

Milyonları saran beceri oyunu aa, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak geliyor. Ciddi anlamda sabır ve odaklanma gerektiren beceri oyununu kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Core Ball

    Core Ball, aa oyununu Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek yapıyor ve tamamen ücretsiz.
  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.
  • 100 Turns

    100 Turns, yaklaştıkça görünür olan üç boyutlu platformda koşmaya çalıştığınız aksiyon oyunu.
  • League of Evil

    League of Evil bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur