ABBYY Lingvo Dictionaries

x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,645 TOPLAM İNDİRME
4.4 MB DOSYA BOYUTU

ABBYY Lingvo Dictionaries Android uygulaması 20 dildeki 58 temel sözlüğü mobil cihazınıza taşıyor.

Belge tanıma ve yakalama alanında uzman yazılım üreticilerinden ABBYY, yeni ürünü Lingvo Dictionaries'in Android cihazlarıyla uyumlu mobil versiyonuyla karşımızda. ABBYY Lingvo Dictionaries içerisinde barındırdığı 58 sözlükle 20 dilde çeviri yapabiliyor.

Uygulama ile birlikte ek ücret olmadan indirilebilen temel sözlük seti, aralarında Çekçe, Macarca, Lehçe, Romence, Slovakça, Slovence ve Türkçe'nin de bulunduğu 20 dil içeren 58 sözlükten oluşuyor. İstenildiğinde kullanıcılara çeviri kabiliyetlerini genişletme olanağı tanıyan üstün içerikli sözlükler eklenebiliyor. 250'yi aşkın çeviri, açıklama, deyim ve uzmanlık alanı sözlüğü indirilebiliyor. Ek özellik olarak, anahtar sözcük girildiğinde kullanıcıya alternatif çeviriler, fonetik yazım, ana dilde sesli kayıtlar, sözcüğün kullanımına ilişkin örnekler ve çekimli halleri gibi yararlı bilgiler de veriliyor.

Aranan sözcüklerin nasıl telaffuz edildiğini yine uygulama sayesinde dinleyebiliyorsunuz. İnternet bağlantısı gerektirmeyen uygulama yurt dışı gezilerinizin vazgeçilmezi haline gelebilir.

Yeşim Halıcı

ABBYY Lingvo Dictionaries

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,461 TOPLAM İNDİRME
18.8 MB DOSYA BOYUTU

ABBYY Lingvo Dictionaries mobil uygulaması fotoğraf çevirisi özelliğiyle 27 farklı dildeki kelimeyi mobil kameranızla çekerek tercüme etme olanağı sunuyor.

Belge tanıma ve yakalama alanında uzman yazılım üreticilerinden ABBYY, yeni ürünü Lingvo Dictionaries'in Apple cihazlarıyla uyumlu mobil versiyonuyla karşımızda. ABBYY Lingvo Dictionaries fotoğraf çevirisi özelliğiyle farklı dillere çeviri konusuna yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Anlamını bilmediğiniz yabancı sözcüklerin fotoğrafını çekerek çevirisini telefonunuzdan anında görme şansına erişiyorsunuz.

Kullanıcılar, gazete, kitap, belge veya işaret metinlerinin fotoğraflarını çekip, ekranda bilinmeyen sözcüklerin üzerine 'tıklayarak' çevirileri görebiliyor. Uygulama ile birlikte ek ücret olmadan indirilebilen temel sözlük seti, aralarında Çekçe, Macarca, Lehçe, Romence, Slovakça, Slovence ve Türkçe'nin de bulunduğu 27 dil içeren 58 sözlükten oluşuyor. İstenildiğinde kullanıcılara çeviri kabiliyetlerini genişletme olanağı tanıyan üstün içerikli sözlükler eklenebiliyor. 250'yi aşkın çeviri, açıklama, deyim ve uzmanlık alanı sözlüğü indirilebiliyor. Ek özellik olarak, anahtar sözcük girildiğinde kullanıcıya alternatif çeviriler, fonetik yazım, ana dilde sesli kayıtlar, sözcüğün kullanımına ilişkin örnekler ve çekimli halleri gibi yararlı bilgiler de veriliyor.

Fotoğrafı çekilen her sözcüğün temel çevirisi iPhone ekranında kısa pop-up metin olarak görüntülenerek, metnin hızlı bir şekilde anlaşılmasına olanak tanıyor. İstenirse kısa açıklamalar, daha fazla bilgi ve alternatif çeviri sunacak şekilde tam açıklama haline getirilebiliyor. Doğrudan taşıma panosundan çeviri olanağı da sunan uygulama, e-kitap okuyan veya İnternette gezinen kullanıcıların metinden art arda beş sözcüğü kopyalayıp, otomatik çevirilerini alabilmesini sağlıyor. Hipermetin desteğine de sahip olan uygulama, sözlükte bulunan herhangi bir sözcüğün tek bir tıkla anında çevirisini sunuyor.  

Uyumlu cihazlar: Apple iPod touch 2G, 3G and 4G, iPad ve iPad 2, iPhone 3G, 3GS ve 4 (iOS 3.2 veya üzeri). Fotoğraf çevirisi işlevi, yüksek kaliteli fotoğraf imkanı sağlayan iOS-tabanlı iPhone 3GS ve iPhone 4 cihazlarında tam olarak desteklenmektedir.

iPhone 3G veya iPod touch 2G ve üst sürümlerini kullananlar bu işlevi sadece harici bir kamerayla çekilen ve cihazın fotoğraf albümüne yüklenen ekran resimleri ve fotoğraflar için kullanabilir.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offline dictionaries

    Offline dictionaries, herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymadan farklı sözlükler kullanmanızı sağlayan yararlı bir Android sözlük uygulaması.
  • Ultralingua Dictionaries

    Ultralingua Dictionaries uygulaması, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli sözlük uygulamaları arasında yer alıyor.
  • ABBYY Business Card Reader

    Elinizdeki kartvizitlerin resimlerini çekerek üzerindeki tüm bilgileri otomatik olarak Android telefonunuzun rehberine kaydedebilirsiniz.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.