abc Notes

x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
328 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone, iPod Touch ve iPad için Yapışkan Notlar uygulaması, iOS cihazınız üzerinde not almanızı ve bunları yönetmenizi sağlayan bir araçtır.

iPhone, iPod Touch ve iPad için Yapışkan Notlar uygulaması, iOS cihazınız üzerinde not almanızı ve bunları yönetmenizi sağlayan bir araçtır.

Not almak ya da yapılacaklar listesi yönetmek için işlevsel ve kullanımı kolay bir asistan görevini yapan abc Notes, kişiselleştirilebilen bir tasarıma sahiptir.

Harika görüntüsüyle yapışkan not kâğıdı hissi veren bu uygulamada 88 adet arka plan, 45 not deseni ve 27 tasarım bulacaksınız. Ayrıca isterseniz notlarınızı iOS cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz. Notlarnızı e-posta aracılığıyla gönderebilir ve kopyalaybilirsiniz.

iOS 5 ve üzeri sürümlere sahip cihazlarda iCloud senkronizasyonu mümkündür. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Notes Plus

    Notes Plus uygulaması ile notlarınızı eğlenceli bir şekilde kaydedebilirsiniz.
  • Talking ABC

    Talking ABC, çocuklarınızın İngilizce alfabeyi eğlenceli bir şekilde öğrenebilmesini sağlayan son derece yararlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Agatha Christie: The ABC Murders

    Agatha Christie: The ABC Murders, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz dedektiflik oyunu.
  • My Notes Safe Free

    Notes Safe ile telefonunuzdaki notları şifreleyebilirsiniz.
  • InFocus Notes

    InFocus Notes sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca notlarınızı tutabilirsiniz.
  • Sticky Notes

    iPhone ve iPad için hazırlanan Sticky Notes sayesinde notlarınızı cihazlarınızda güvenle tutabilir ve organize edebilirsiniz.
  • ScoreCleaner Notes

    iPhone, iPod Touch ve iPad için ScoreCleaner Notes uygulaması, aklınıza yeni bir ezgi geldiği anda onu kaydetmenizi sağlar.
  • Super Notes

    Super Notes sunduğu kullanışlı özellikler ile kullanıcılara not alma, fotoğraf çekme ve diğer tip bilgi kayıt işlemlerini kolayca tamamlamalarını sağlıyor.