Ace of Arenas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
232 TOPLAM İNDİRME

Ace of Arenas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Ace of Arenas oyunculara online arenalara çıkarak diğer oyuncularla heyecan dolu çarpışmalar yapma imkanı veren bir mobil MOBA oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Ace of Arenas, bilgisayarlarda League of Legends gibi oyunlarla popüler hale gelen MOBA türünü mobil cihazlarımıza taşıyor. Dokunmatik kontroller için özel olarak geliştirilmiş Ace of Arenas kendi fantastik dünyasını yaratıyor ve bu dünyada seçeceğiniz kahramanlarla çarpışmanızı mümkün kılıyor.

Ace of Arenas'ta oyuncular temel olarak takımlar halinde karşılaşıyorlar. Her takımın amacı ise rakip takımın savunma sistemlerini yok ederek karargahına ulaşmak ve karargah merkezindeki büyük taşı yok ederek maçı kazanmak. Bu mücadelede kahramanların özel yetenekleri maçın kaderini belirlemekte. Maçlar sırasında kazanacağınız tecrübe puanıyla kahramanlarınız seviye atlayabiliyor ve daha güçlü hale geliyor. Her kahraman kendine has yeteneklerle donatıldığı için her takım kendine özel bir oyun stiline sahip oluyor. Bu nedenle takım oyunu ve taktiksel seçimler Ace of Arenas'da öne çıkan öğeler.

Ace of Arenas oyunculara kahramanlarını farklı görünümlerle ve silahlarla kişiselleştirme imkanı veriyor. Göze hoş görünen grafikler Ace of Arenas'ta oyuncuları bekleyen bir diğer öğe.

Can Erdil Şentürk

Ace of Arenas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Ace of Arenas mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Ace of Arenas online rekabeti ve aksiyon dolu maçları mobil cihazlarımıza taşıyan bir MOBA oyunu olarak özetlenebilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA olan Ace of Arenas, bilgisayarlarımızda League of Legends oynayarak yaşadığımız yüksek tansiyonlu online arena savaşlarını dokunmatik ekranlara taşıyor. Kendi fantastik dünyasını yaratan oyunda kahramanlar arası savaşlar konu alınmakta. En güçlünün kim olduğunu belirlemeye çalışan kahramanlar savaş alanlarına çıkıyorlar ve yeteneklerini sergileyerek rakip kahramanları yok etmeye çalışıyorlar. Biz de bu maceraya kendi kahramanımızı seçerek dahil oluyoruz.

Ace of Arenas'ta takım tabanlı olarak savaşmaktayız. Arkadaşlarınızla kuracağınız takımlar diğer takımlarla eşleştikten sonra temel amacınız rakip takımın karagahına saldırarak merkezdeki taşı yok etmek. Fakat bu iş için belli bir taktik izlemeniz gerekiyor; çünkü bir yandan rakip takım oyuncularıyla savaşırken diğer yandan kendi karargahınızı da korumanız gerekiyor. Oyundaki her kahraman farklı yeteneklere ve oyun stiline sahip. Maçlarda bu yetenekler oyunun gidişatını değiştirebiliyor. Kahramanlarınız seviye atlayabiliyor ve daha güçlü hale gelebiliyor. Yine de takım oyunuyla dezavantajlı olduğunuz durumlardan kurtulabilmeniz mümkün.

Ace of Arenas tatmin edici bir grafik kalitesi ve kolay kontroller sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Attorney Investigations

    İpuçlarından yola çıkarak suçluyu ortaya çıkarmanız gereken bir oyun
  • Mad Dex Arenas

    Mad Dex Arenas, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz hareketli platform oyunu.
  • Ace Academy: Skies of Fury

    Ace Academy: Skies of Fury, 1. Dünya Savaşı dönemi 1917 Bloody Apri olayını hatırlatan uçak savaş oyunu.
  • He-Man Tappers of Grayskull

    He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.
  • Kingdom of Pirates

    Kingdom of Pirates, korsan krallığınızı kurup yönettiğiniz bir Android oyunu.
  • Tower of Winter

    benzersiz mobil oyunlarının arasında yerini alan Tower of Winter, metin temalı RPG oyunudur.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.