Ace Track Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
856 TOPLAM İNDİRME

Ace Track Legend, özel yarış pistlerinde en son çıkan ve yüksek teknoloji ile donatılmış araçları test edebileceğiniz heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.

Ace Track Legend, grafikleri ve rahat oynanışı sayesinde oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran ücretsiz ve eğlenceli araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.

Ateş kırmızı, son model ve lüks aracınıza binerek özel yarış pistlerinde süreceğiniz oyunda tüm kontrol mekanizması ekran üzerinde yerleşik durumdadır. Ekranın sağ altındaki gaz pedlaına basarak aracı hızlandırabilir ve ekranın sol altındaki frene basarak aracı durdurabilirsiniz.

Yüksek hızlara çıkabileceğiniz oyunu oynadıkça bağımlısı olabilirsiniz. Özellikle yarış ve araba oyunları seven kullanıcıların ilgisini çeken oyunda virajları dikkatlice almanızı öneririm. Yüksek hızla gireceğiniz virajları alamazsanız toplamak için oldukça zorlanabilirsiniz. Oynadıkça sürüş tecrübesi kazanacağınız oyunu ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirmenizi ve mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ace Racer

    Ace Racer, Android cihazlarınız üzerinde yarışırken aynı zamanda savaşacağını eğlenceli ve heyecanlı bir Android yarış oyunu.
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • GT6 Track Path Editor

    GT6 Track Path Editor, Android tabletlerinizi kullanarak Gran Turismo 6'ya özel pistler hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Track Dash

    Track Dash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz engelli koşu oyunu.
  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Train Track Builder

    Train Track Builder, bozulmuş demir yollarını onarmanızı ve tren seferlerini başlatmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Ace Car Tycoon

    Arabayı al, tamir et ve sat daha fazla kazan galerini büyüt. Ace Car Tycoon ile her zaman kendini geliştir.