Acer Leap Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Acer Leap Manager uygulaması ile fitness bilekliğinizin kaydettiği verilere Android telefonunuzdan erişebiliyorsunuz.

Acer Leap Manager, adından da tahmin edeceğiniz üzere Acer’ın fitness odaklı bilekliği Liquid Leap ile kaydettiğiniz verilere Android telefonunuzdan erişmenize imkan tanıyan yardımcı uygulama.

Acer’ın Android ve iPhone’larla uyumlu akıllı bilekliği Liquid Leap’in kaydettiği verileri (adım sayısı, katedilen mesafe, aktivite süresi, yakılan kalori, uyku kaydı) Android telefonunuzdan haftalık ve aylık bazda takip edebildiğiniz uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle ücretsiz hesabınızı oluşturmanız ve boy, kilo gibi bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Sonrasında Bluetooth bağlantısı üzerinden bilekliğinizle telefonunuzu eşleştiriyorsunuz. Bu noktadan sonra bilekliğin kaydettiği tüm veriler aynı zamanda Android telefonunuza aktarılıyor.

Acer Liquid Leap ve Leap+ ile uyumlu uygulamada spor aktiviteleriniz görebilmenin yanında etkinleştirmeniz durumunda gelen arama ve mesajları, hatırlatmalarınızı da bilekliğinizden görme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Acer Leap Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Acer Leap Manager, Acer'ın fitness bileklikleri ile kullanılabilen aktivite takip uygulaması.

Acer Leap Manager, Acer’ın sağlık odaklı akıllı bilekliği Acer Liquid Lead ve Lead+ ile birlikte kullanılabilen fitness takip uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Aktivitelerimizi kayıt altına alan ve verileri haftalık – günlük bazda görmemize izin veren yardımcı uygulama tüm iPhone modelleriyle uyumlu.

Acer’ın geçtiğimiz sene tanıttığı bilekliği Liquid Lead ile de uyumlu olan Leap Manager uygulaması adından da tahmin edeceğiniz üzere günlük aktiviteleri kaydeden bilekliğin aldığı verileri telefonumuzdan takip etmemiz için yapılmış yardımcı uygulama niteliğinde. Diğer tüm sağlık uygulamaları gibi kendimize bir profil oluşturarak kullanmaya başlabildiğimiz uygulamada gün içinde attığımız adım sayısı, yaktığımız kalori miktarı, etkin olduğumuz süre gibi bilgileri günbegün takip edebiliyoruz.

Erkan Calp

Acer Leap Manager

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Acer Leap Manager ile Acer'ın fitness bilekliği Liquid Leap'in kaydettiği verilere Windows Phone telefonunuzdan ulaşabiliyorsunuz.

Acer Leap Manager, Acer’ın fitness ve akıllı saati birleştiren tasarımı Liquid Leap ve Leap+ ile uyumlu sağlık uygulaması olarak Windows Phone platformunda öne çıkıyor.

Gün içerisinde gerçekleştirdiğiniz spor aktivitelerinizi kayıt altına almak için Acer’ın fitness bileklerini tercih ettiyseniz Leap Manager uygulaması kesinlikle telefonunuzda yüklü olmalı. Acer Liquid Leap için hazırlanan resmi uygulama ile adım sayınızı, aktivite sürenizi, katettiğiniz mesafeyi, yaktığınız kaloriyi günbegün takip edebilmenin yanında koyduğunuz hedefe ne kadar yaklaştığınızı da görebiliyorsunuz. Tabii ki bu verileri görebilmeniz için telefonunuzun Bluetooth bağlantısı sürekli açık olmak durumunda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leap Day

    Leap Day, devasa yaratıklar ve tuzaklarla örülü platformda ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Leap On!

    Leap On!, orijinal müzikleri, değişen atmosferiyle dikkat çeken tek dokunuş arcade oyunu.
  • Orbit Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • The Leap

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Leap A Head

    Tapınakta hapsedilen yılanı gizemli yollardan geçirin ve kurtulun.
  • Airline Manager 4

    Uçak ve havaalanı meraklıları için havaalanı yönetim oyunu Airline Manager 4, yüzlerce uçak, binlerce havalimanı Airline Manager 4’te sizi bekliyor. 
  • Motorsport Manager 4 APK

    Tam anlamıyla bir formula patronu olduğunuz Motorsport Manager 4 APK'da, kendi takımınızı oluşturun ve yarışlarda en iyi performansı verin.
  • Football Manager 2023 Mobile APK

    Football Manager 2023 Mobile APK, futbol menajerlik oyunları arasında lider konumda olan oyun en yeni sürümü ile oyuncuların karşısına geliyor.