Acompli

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME

Android için ücretsiz olarak yayınlanan Acompli sayesinde hem e-postalarınızı hem de takvimlerinizi kolayca yönetebilirsiniz.

Acompli uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz e-posta, takvim ve ajanda yönetimi uygulamaları arasında yer alıyor ve hem sade yapısı, hem de gelişmiş özellikleri ile kesinlikle denemeniz gerekenler arasında. Pek çok benzer uygulamanın bu işlevlerden sadece bir tanesine izin verdiğini dikkate alırsak, Acompli'nin bütünleşik bir sistem sunması işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Uygulamanın e-posta yönetimi özellikleri sayesinde sadece en önemli e-postalar karşınıza çıkıyor ve gereksiz sayılabilecek postalar diğerleri kutusuna atılıyor. Böylece ilk etapta sadece ilgilenebileceğiniz postalarla karşı karşıya gelmeniz sağlanıyor. Bunun yanında bulut depolama servisleriyle olan uyumu sayesinde e-posta eklerinizi direkt olarak maile eklemek yerine depolama servislerindeki linkiyle gönderebiliyorsunuz. Bu sayede artık dosya gönderme sınırına takılıp kalma sorunu da ortadan kalkıyor.

Ayrıca ajanda yöneticisi ve takvim özelliklerini kullanarak tüm etkinlik, toplantı ve buluşmalarınızı tek bir noktadan idare edebiliyor, bunu iş arkadaşlarınızla ortaklaşa yapabiliyor ve isterseniz e-posta hesabınızla iletişimi daha da kolay hale getiriyorsunuz. Tüm ilgilenilmesi gerekenlerin tek bir noktada olması ile devamlı uygulamalar arası geçiş sorunu da kalmıyor.

Sahip olduğunuz kişi listelerini ve iletişim bilgilerini direkt olarak uygulamaya taşıyabildiğiniz için kişilerinizin kaybolması gibi durumlarla karşılaşmak da imkansız. Aynı zamanda akıllı filtreleme yeteneğine sahip olan Acompli, aradığınız bilgilere en kısa sürede ulaşmanızı garanti ediyor.

Eğer sık sık iş organizasyonu gerçekleştirmeniz gerekiyorsa ve iletişiminizi aralıksız olarak devam ettirmek istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Acompli

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Acompli uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca iletişim ve takvim yönetimi organizasyonlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Acompli uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin mobil cihazlarını kullanarak çok daha kolay bir şekilde tüm e-posta iletişimlerini ve iş organizasyonlarını gerçekleştirebilecekleri ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Hem kolay kullanılır arayüzü, hem de kullanışlı yapısı ile sahip olduğu tüm araçlara en kolay yoldan erişim sağlamak mümkün hale geliyor.

Pek çok e-posta servisiyle uyum içerisinde çalışabilen uygulama, böylece tüm hesaplarınızdan gelen ve gidenleri organize edebilmenizi sağlıyor. Takvim özelliği ise etkinliklerinizin, görevlerinizin ve işlerinizin kolay yoldan takibinde kullanılıyor. Bütünleşik bir organizasyon yazılımı olduğu için kullanırken tüm araçlar arasında geçiş yapmak mümkün ve e-posta eklerinden tutun da dosya paylaşma seçeneklerine kadar varolan tüm özellikler tamamlayıcı bir şekilde düzenlenmişler.

Uygulamanın sahip olduğu kontak bilgileri yönetme yetenekleri sayesinde aynı anda birden fazla kişiye postalar yazmak veya eklerinde dosyalar göndermek de mümkün. Ayrıca e-posta kutunuza gelen bir iletide ekli olan dosyaları indirmeden bir başkasına gönderebilmek ve böylece mobil cihazınızdaki alandan tasarruf etmek de mümkün.

Eğer tüm iletişim organizasyonu ihtiyaçlarınıza yanıt verecek ücretsiz ve kaliteli bir araç arıyorsanız uygulamaya göz atarak hoşunuza gidip gitmeyeceğini bir denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • İşin Olsun

    Kariyer.net İşin Olsun uygulaması, iş yerinin eve yakın olmasını isteyen kişiler için hazırlanmış iş bulma uygulaması.