Act Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Act Dead, ölü taklidi yaparak ayılardan kaçtığınız minimalist macera oyunu.

Act Dead, görsel çizgileriyle beni benden alan macera oyunu. Sadece Android platformuna çıkmasıyla üzen yapımda Sam adında bir çocuğun ormanda yolunu bulmasına yardımcı oluyoruz.

ayılarla dolu ormanda yürüyerek yol almak zorunda kalan karakterimizi içinden bulunduğu zor durumundan çıkarmak bize düşüyor. Karakterimizin etrafını saran ayıları uyandırmadan ilerlememiz gerekiyor. En ufak bir ses çıkarmasak dahi kalkıp dikilen ayıları atlatmanın yolu ölü taklidi yapmaktan geçiyor. Ayının kalkacağını sezdiğimiz anda hemen kendimizi yere bırakıyoruz. Ayı uykuya daldığında kalkıp yürümeye devam ediyoruz.

Sonsuz oynanış sunan yapımda karakterimizi yürütmek için ekranın herhangi bir noktasına basılı tutmamız, ölü taklidi yaptırmak için de parmağımızı çekmemiz yeterli oluyor. Tabii ki harika zamanlama yapmanız gerekiyor. Ayıya yakalandığınız an puanınız sıfırlanıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ACT: Antiterror Combat Teams

    ACT: Antiterror Combat Teams, yukarıdan aşağıya PvP mobil nişancı oyunu.
  • Parking Dead - Car Zombie Land

    Parking Dead - Car Zombie Land gerilim dolu bir araba park etme oyunudur.
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.
  • Dead Runner

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz korku temalı bir koşu oyunudur.
  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Dead Cells APK

    Dead Cell, çeşitli silahların haricinde yeteneklerinizi de kullanarak düşmanlarınızla mücadele edebileceğiniz 2 boyutlu bir aksiyon-dövüş oyunudur.
  • The Walking Dead Dead Yourself

    The Walking Dead Dead Yourself kendinizi zombi yapmanızı sağlayan bir mobil kamera uygulamasıdır