Action Note

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
283 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Action Note, Windows 10 PC'niz ve telefonunuzla senkronize kullanabileceğiniz hızlı not alma uygulaması.

Action Note, Windows Phone telefonunuzun yanı sıra Windows 10 PC’nizde hızlıca not almak için kullanabileceğiniz bir uygulama ve önyüklü gelen not uygulamasından çok daha fonksiyonlu diyebilirim.

Çapraz platform desteği sayesinde hem PC’de hem de telefonunuzda senkronize kullanabileceğiniz not alma uygulamasında notlarınıza hangi cihazda olursanız olun İşlem Merkezi’nden doğrudan erişebiliyorsunuz. İşlem Merkezi’nde görüntülenen notlarda yaptığınız her değişiklik (silme, sıralama, düzenleme gibi) aynı anda diğer cihazlarınıza da yansıyor. Notların basit kaydırma hareketiyle silinebilmesi, notlara resim eklenebilmesi beğendiğim özellikler arasında. Tabii ki platformun gereği önemli notlarınızı başlangıç ekranınıza taşıyabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Action Note

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Action Note, Windows 10'un İşlem Merkezi'yle entegre yenilikçi not alma uygulaması.

Action Note, Windows Phone telefonunuzda hızlıca not almak için kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında. Çapraz platform desteği sayesinde telefonunuzda aldığınız noktalara bilgisayarınızdan, bilgisayarınızdan aldığınız notlara da mobilden ulaşma kolaylığı sağlayan uygulamayı benzerlerinden ayıran en önemli fark işlem merkezine entegre edilmiş olması.

Yazılı notlar almak için kullanılabilecek yenilikçi uygulamalar arasında gördüğüm Action Note, adından da tahmin edeceğiniz üzere Windows 10 ile birlikte daha da geliştirilen işlem merkezi ile entegre çalışması. Yani uygulamaya girme gereği duymuyorsunuz. Doğrudan işlem merkezini açıp notunuzu hızlıca alıyorsunuz. Uygulamanın diğer güzel özelliği de kaydırma hareketini desteklemesi. Örneğin; alışveriş listesi hazırladınız. Alışverişinizi tamamadığınızda sola kaydırarak listeyi silebiliyorsunuz. Tabii ki notlarınızı başlangıç ekranını sabitleme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nimbus Note

    Nimbus Note, aklınıza gelen tüm fikirleri yada web sayfaları üzerinde gördüklerinizi not alarak arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz yada farklı cihazlardan açarak okuyabileceğiniz yararlı bir not alma programı.
  • Safe Note

    Safe Note, şifreli not tutmak için kullanabileceğiniz ücretsiz, basit ve ufak boyutlu bir program.
  • Wunderlist Beta

    Wunderlist Beta, bulut tabanlı görev yönetim uygulamasıdır.
  • Xodo

    Xodo, çapraz platform destekli pdf görüntüleme uygulamasıdır.
  • Foxit Mobile PDF

    Foxit Mobile PDF, ücretsiz, hızlı, basit ve ufak boyutlu pdf görüntüleme ve düzenleme uygulamasıdır.
  • Inbox for Gmail

    Inbox for Gmail, MetroMail uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Gmail istemcisi.
  • Scan

    Scan, Windows 8 tabanlı bilgisayar ve tabletinizde kullanabileceğiniz en başarılı karekod ve barkod tarayıcıdır.
  • Simplenote

    Simplenote uygulamasıyla Windows işletim sistemli cihazlarınızda hızlı ve kolay bir şekilde notlarınızı alabilirsiniz.