Activity & Mood Diary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Activity & Mood Diary, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kişisel takip uygulamasıdır. Genellikle yaptığınız sporların takibini tutmak için pek çok uygulama var fakat hayatınızın tümünü takip etmek ve kontrol altına almak için çok fazla uygulama seçeneği yok.

Activity & Mood Diary ise tam anlamıyla isminin hakkını veren bir uygulama. Çünkü hem hayatınızda olup bitenleri, fiziksel, duygusal ve diğer değişimleri takip edebileceğiniz hem de hayatınızı düzene sokabileceğiniz bir uygulama.

Eğer hayatınızda pozitif değişiklikler yapmak istiyorsanız, daha iyi beslenmek, daha iyi uyumak, spor yapmak ve duygusal olarak kontrol altında olmak istiyorsanız, bu uygulama size gerçekten yardımcı olabilir.

Uygulama sadece bu tür olayların takibini tutmanıza değil, aynı zamanda bunlar arasındaki ilişkileri anlamanıza, sizi neyin strese soktuğunu, neyin modunuzu etkilediğini ve neyin olumlu etkilediğini anlamanıza da yardımcı oluyor.

Özellikler:

  • Karmaşık mod takibi.
  • Mutluluk, optimizm, bağlılık, enerji, kontrol gibi farklı öğelerin kontrolleri.
  • Akıllı günlük.
  • Etiketler.
  • Uyku, egzersiz, adım, besin, kilo ve alkol alımı takibi.
  • Modüler dizaynı ile sizin için önemli olanları görüntüleme.
  • Uykunuzun kalitesini takip etme ve ölçme.
  • Hayatınızı kötü etkileyen şeyleri tetikleyen alışkanlıkları bulma.
  • Haftalık gelişiminizin takibini tutma.
  • Runkeeper, MyFitnessPal, Strava gibi uygulamalarla senkronize çalışma.
  • Kişisel bilgilerinizi güvenli bir şekilde tutma.

Kişisel gelişiminize önem veriyorsanız ve hayatınızı iyi yönde düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Activity & Mood Diary

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Activity & Mood Diary, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir kişisel takip uygulamasıdır. Eğer kişisel gelişiminize önem veriyorsanız, kendi kendinizin psikologu olabileceğinize inanıyorsanız, bu uygulama size bu konuda yardımcı olabilir.

Benzer aktivite takip uygulamalarının aksine Activity & Mood Diary yalnızca yaptığınız sporun, egzersizin takibini tutmakla kalmıyor aynı zamanda hayatınızda olup biten aklınıza gelebilecek her şeyin takibini tutarak hayatınızı düzenlemenizi sağlıyor.

Isminden de anlayabileceğiniz gibi uygulama fiziksel olarak ve ruhsal olarak geçirdiğiniz değişimleri, hayatınızdaki olayları ve durumları pozitif yönde değiştirmenizi sağlıyor. Bunu da aslında kendi kendinizin takibini tutarak yapıyorsunuz.

Duygusal durum dediğimiz zaman aklımıza yalnızca iki-üç farklı durum geliyor olabilir fakat uygulama bunu çok daha ileriye götürüyor ve Mutluluk, optimizm, bağlılık, enerji, kontrol gibi farklı öğeleri de işin içine katıyor. Böylece kendinizi bir bütün olarak görme şansı yakalıyorsunuz.

Bununla birlikte fiziksel olarak da kişisel gelişiminizi takip etmek için uyku, egzersiz, adım, besin, kilo ve alkol alımı takibini de yapabiliyorsunuz. Uygulama yine uykunuzun kalitesini ve sürelerini ölçerek analiz ediyor.

Akıllı günlük ve ekleyebildiğiniz etiketler sayesinde de gün içerisinde olup bitenleri yazabiliyor ve daha sonra dönüp bakarak sizi nelerin etkilediğine göz atabiliyorsunuz. Yani uygulama aslında bu olayların sadece takibini tutmanızı değil, bunlar arasındaki ilişkileri, kötü alışkanlıkları nelerin tetiklediğini de analiz etmenizi sağlıyor.

Uygulamanın tasarımına gelecek olursak modüler dizaynı sayesinde uygulamada sadece sizin için en çok önem teşkil eden şeyleri görme imkanı yakalıyorsunuz. Ayrıca uygulama kişisel bilgilerinizi de güvenli bir şekilde saklıyor.

Kişisel gelişiminize önem veriyorsanız ve hayatınızı olumlu yönde düzenlemek istiyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • My Diet Diary

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir diyet ve kalori takibi uygulamasıdır.
  • Rainy Mood

    Rainy Mood yağmur seslerini Android cihazınıza taşıyor
  • Diary

    Diary uygulamasını kullanarak kimseyle paylaşmak istemediğiniz sırlarınızı şifreli günlüğünüze kaydedebilirsiniz.
  • Traffic Smash : Racer's Diary

    Traffic Smash : Racer's Diary mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Zombie Diary

    Zombie Diary, zombiler tarafından ele geçirilen dünyayı kurtarmaya çalıştığınız bir aksiyon oyunudur.
  • Better Diary

    Better Diary, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir günlük uygulamasıdır.
  • Diary Notes

    Diary Notes, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en gelişmiş, kullanışlı ve güvenli bir günlük tutma uygulaması.
  • Private DIARY

    Private Diary, Android cihazınızda size özel günlük notlar almanızı sağlamak için tasarlanmış kişisel bir uygulamadır.