Address Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
1.7 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rehber uygulamasıdır.

Address Book, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir rehber ve kişi yönetimi uygulamasıdır. Elbette her mobil cihazın standart bir rehber uygulaması var fakat bazen bu uygulamalar yeterli gelmeyebiliyor.

Bu yüzden de zaman zaman kişilerimizi yönetmek için adres defteri tarzında daha kapsamlı özelliklere sahip uygulamalara ihtiyaç duyabiliyoruz. Kylook tarafından geliştirilen Address Book da çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir uygulama.

Bütün kişilerinizi, bütün platformlarınız arasında senkronize ederek tutabileceğiniz, organize edebileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir uygulama olan Address Book'un hedefi bir daha asla kişilerinizi kaybetmemenizi sağlamak.

Uygulamanın diğer platformlar için de versiyonları bulunuyor, bu sayede kişilerinizi bütün platformlarınızda güvenle tutabiliyorsunuz. Kylook kapsamlı özellikleri sayesinde kişilerinizi hem kolay hem de profesyonel bir şekilde yönetmenizi sağlıyor.

Örneğin mobil cihazınıza yeni bir kişi eklediğinizde uygulama diğer platformlarla anında senkronize olup güncelliyor. Yine kişileriniz kendi bilgilerini güncellediği anda uygulama adres defterinizi de otomatik olarak güncelliyor. Bununla birlikte uygulama ile kişisel rehber bilgilerinizi QR kod olarak oluşturmanıza ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan sağlıyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak sunduğu bütün özelliklerden faydalanarak kullanabiliyorsunuz. Fakat daha fazlasını isterseniz profesyonel kullanıcılara yönelik özel planlara da göz atabilirsiniz. Eğer siz de kişilerinizi yönetmek için bir uygulama arıyorsanız, Kylook'un Address Book uygulamasına göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Address Book

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rehber uygulamasıdır.

Address Book, Kylook firması tarafından geliştirilmiş, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz başarılı bir rehber ve kişi yönetimi uygulamasıdır. Diğer platformlar için de versiyonları bulunan uygulamayı nerede olursanız olun kullanabiliyor ve kişilerinize erişebiliyorsunuz.

Zaman zaman telefonlarımızda standart olarak gelen rehber uygulaması yeterli gelmeyebiliyor. Özellikle rehberinizde çok fazla kişi kayıtlıysa, kişilerinizi yönetmekte zorluk çekiyorsanız, bu durumda daha farklı çözümlere yönelmek durumunda kalıyor olabilirsiniz.

Kylook'un Address Book uygulaması aradığınız çözüm olabilir diye düşünüyorum. Zira bütün kişilerinizi diğer cihazlarınızla ve platformlarla senkronize bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama kapsamlı özellikleri ile çok işinize yarayabilir.

Address Book'un sunduğu en önemli özellik, kişilerinizi kaybetmemenizi sağlaması diyebilirim. Web servisi ve diğer platformlardaki versiyonları sayesinde kişileriniz sürekli otomatik olarak senkronize oluyor.

Diyelim ki telefonunuza yeni bir kişi eklediniz, uygulama onu direk web servisi ile güncelliyor. Bununla birlikte kişileriniz kendi bilgilerini güncellediği anda uygulama adres defterinizi de otomatik olarak güncelliyor. Uygulamanın bir diğer güzel özelliği kendi kişisel bilgileriniz paylaşmak istediğinizde sizin için bir QR kod oluşturup paylaşmanıza imkan tanıması diyebilirim.

Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabileceğiniz gibi isterseniz profesyonel kullanım için hazırlanmış özel planlara da göz atabilirsiniz. Eğer siz de kişilerinizi yönetmek için bir uygulama arıyorsanız, Kylook'un Address Book uygulamasını denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brewster Address Book

    Brewster Address Book uygulaması sayesinde Android akıllı telefon ve tabletlerinizde adres defterinizi çok daha kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • My Coloring Book Free APK

    Akıllı telefonlarınızda adeta bir boyama kitabı rolü üstlenen My Coloring Book Free APK'da, numaralandırılan resimleri boyayın ve hayal gücünüzü ortaya çıkarın.
  • Free Coloring Book

    Free Coloring Book ile bitkiler, mandalalar ve daha birçok alanda boyama çalışmaları yapabilirsiniz.
  • My Budget Book

    My Budget Book, gelir ve giderlerinizi hesaplayarak bütçe yönetimi yapmanızı sağlayan gelişmiş bir Android finans uygulaması.
  • Account Book

    Account Book, bütçenizi kontrol ederek borç ve alacak kayıtlarınızı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android finans uygulaması.
  • Adult Coloring Book

    Yetişkinler için sunulan Adult Coloring Book ile birçok çerçeve ve resimlerle çalışmalar yapabilirsiniz.
  • Aldiko Book Reader

    Aldiko Book Reader, Andriod tabanlı cihazlar için hazırlanmış en iyi kitap okuma uygulamalarından biridir.
  • Enza Home Book

    Enza Home Book uygulaması ile dijital kataloglara göz atabilir, eviniz ya da ofisiniz için dekorasyon önerilerini inceleyebilirsiniz.