Adobe Photoshop Sketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
1,277 TOPLAM İNDİRME

Adobe Photoshop Sketch, dijital çizim kalemlerini destekleyen eskiz, boyama, çizim uygulaması.

Adobe Photoshop Sketch, telefon ve tablette çizim yapmayı seven amatör – profesyonel herkesin kullanabileceği mobil uygulama. Kalem, silgi, pastel ve sulu boya fırçaları, markör dahil 11 farklı çizim aracı içeren uygulama, çizimleri Photoshop CC ve Illustrator CC’ye aktarma izni de veriyor.

Adobe’nin mobilde de başarısını gösteren uygulamalarından Photoshop Sketch, gerçekten kağıt üzerine çiziyormuş hissi uyandıran birçok aracın yanında Wacom, Apple Pencil gibi hassas çizim kalemlerini destekliyor. Android telefon ve tablette eskiz ve boyama yapmak için birebir. Dahası; mobildeki çalışmanızı masaüstüne yüksek kalitede veya katmanlarla birlikte aktarabiliyorsunuz.

Adobe’nin telifsiz, yüksek çözünürlüklü stock görüntülerini de sunan Adobe Photoshop Sketch, Adobe’nin tüm uygulamaları gibi Creative Cloud desteği sunuyor.

Erkan Calp

Adobe Photoshop Sketch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
182 TOPLAM İNDİRME
123 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Photoshop Sketch, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz kullanabileceğiniz çizim yapma, eskiz uygulaması.

Adobe Photoshop Sketch, iPhone ve iPad’de çizim yapma, eskiz hazırlama işleriyle uğraşıyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm kaliteli bir uygulama. Gerçekte kağıt üzerine çiziyormuş hissiyatı vermek amacıyla kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi, sulu boya fırçaları gibi çizim araçları sunulan uygulamada hazırladığınız eserleri PSD formatında Photoshop veya Adobe Illustrator'a yüksek kalitede aktarma şansına da sahipsiniz.

Adobe’nin dijital ortamda çizim yapmaktan keyif alan kullanıcılara özel hazırladığı mobil uygulamalardan Photoshop Sketch, ücretsiz olarak geliyor. Sıfırdan kendi çizimlerinizi yapabildiğiniz veya Adobe Stock görüntüleri üzerinde düzenlemeler yapabildiğiniz uygulamada fırça seçeneği oldukça fazla olmakla birlikte detaylarda daha rahat çalışabilmenizi sağlayan ince ayarlar da bulunuyor. Zaten Apple Pencil, Wacom, Adonit başta olmak üzere çok sayıda stylus desteği sunuyor uygulama.

Boyut, renk, opaklık, karıştırma ayarlarını yapabildiğiniz 14 araca sahip olduğunuz uygulamada çalışmanızı tüm katmanları koruyarak Photoshop CC veya Illustrator CC’ye gönderebiliyorsunuz. Daha da güzeli dosyayı bilgisayarınıza gönderdiğiniz vakit masaüstünüzde otomatik olarak açılıyor. Unutmadan, uygulamayı kullanabilmeniz için ücretsiz 2GB depolama alanı veren Creative Cloud üyeliğinizin olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Photoshop Touch for phone

    Adobe Photoshop Touch uygulamasıyla Adobe Photoshop yazılımının tüm eğlenceli ve yaratıcı imkânlarını telefonunuza getirebilirsiniz.
  • Adobe Photoshop Mix

    Adobe Photoshop Mix fotoğraflarınızı kolayca karıştırmanıza ve birleştirmenize yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Photoshop Camera

    Adobe Photoshop Camera Android İndir: Yapay zeka destekli ücretsiz kamera uygulaması
  • Adobe Illustrator Draw

    Adobe Illustrator Draw uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan kolayca vektörel çizimler gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Adobe Edge Inspect

    Hazırladığınız web tasarımlarını farklı cihazlar üzerinde test etmek için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.