Adobe Playpanel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,439 TOPLAM İNDİRME
4.48 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Playpanel, favori oyunlarınıza kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir oyun platformudur.

Adobe Playpanel, kullanıcıların favori oyunlarına kolayca ulaşabilecekleri ve yeni oyunları keşfedebilecekleri ücretsiz bir oyun platformudur.

Adobe tarafından geliştirilen Playpanel, kullanıcıların tüm oyunlarını tek bir program yardımıyla kolayca yönetmelerine olanak sağlamaktadır ve bu nedenle oldukça kullanışlıdır.

Facebook veya Adobe kullanıcı hesabınızı kullanarak giriş yapabileceğiniz program yardımıyla, arkadaşlarınızın oynadığı oyunları görebilir, oynadığınız oyunlara puan verebilir ve oyun incelemelerinizi paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda hırslı bir oyuncuysanız ve yeni çıkan oyunlardan ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız, Playpanel'i takip edebilirsiniz.

Adobe Playpanel Özellikleri:

  • Oyunları keşfedin: Oynadığınız oyunlar sürekli elinizin altında olacak ve yeni oyunları kolayca keşfedebileceksiniz. Oyunların ayrıntılarını okuyabilecek, oyunlara puan verebilecek ve oyunlar hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceksiniz.
  • Popüler oyunlar: Diğer oyuncular tarafından en çok oynanan oyunları görebilir ve ilginizi çeken oyunları kendi favorileriniz arasına ekleyerek oynamaya başlayabilirsiniz.
  • Yayın akışı: Yayın akışı üzerinde arkadaşlarınızın neler oynadığını görebilir ve hangi oyunları tavsiye ettiklerini görebilirsiniz.
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Flash Player

    Adobe Flash Player programı, Windows bilgisayarlar için flash oyunları oynamak gibi flash içerikleri görüntülemek için bir tarayıcı eklentisidir.
  • Adobe Acrobat Pro

    Adobe Acrobat Pro PDF Açma programı olarak ön plana çıkmaktadır. Program ayrıca düzenleme ve PDF görüntüleme işlemleri de yapmaktadır.
  • Adobe Shockwave Player

    Adobe Shockwave Player ile web üzerindeki en iyi animasyonları izleyebilir ve oyunları oynayabilirsiniz.
  • Adobe Illustrator CC

    Windows bilgisayarınızda Adobe Illustrator CC ile logo, simge ve çeşitli tasarımlar yapabilirsiniz.
  • CutePDF Writer

    CutePDF Writer ile dilediğiniz tüm belgelerinizi programın sisteminize yükleyeceği sanal PDF yazıcısı sayesinde Adobe'nin elektronik belge formatına dönüştürmeniz mümkün.
  • Project ROME

    Adobe'nin ücretsiz içerik yönetim platformu Project ROME grafik, animasyon, web tasarım ve metin düzenleme araçlarını bir araya getirerek, deneyimsiz kullanıcıların bile basit adımlarla yaratıcı projelere imza atmasını amaçlıyor.
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud masaüstü uygulaması ile mobil ve PC için Adobe programlarını indirebilir, güncelleyebilir, fontlar ve fazlasına erişebilirsiniz.
  • Adobe Photoshop

    Adobe Photoshop ücretsiz - Adobe Photoshop tam sürümü Photoshop CS6 yükleme linki ile burada! En iyi fotoğraf düzenleme programını edinin.