Adrenaline Rush - Miami Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Adrenaline Rush - Miami Drive hız sınırlarını zorlamanıza imkan veren bir mobil yarış oyunu

Adrenaline Rush - Miami Drive basit ve eğlenceli bir yapıya sahip olan sonsuz koşu türünde bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Adrenaline Rush - Miami Drive'da 70'lerin Miami'sine yolculuk ediyoruz ve döneme özgü araçları kullanarak kuralları yıkıyoruz. Oyun tamamen aksiyon üzerine kurulu bir yapıya sahip. Trafik kurallarına meydan okuduğumuz oyunda olabildiğince yüksek hızda ilerlerken trafikteki araçların aralarından sıyrılıyoruz, karşımıza çıkan engellere çarpmamaya çalışıyoruz ve polisi atlatmaya çalışıyoruz.

Adrenaline Rush - Miami Drive'da hem normal şeritten hem de karşı şeritten yol alabilmemiz mümkün. Oyunda oldukça hoş görünen klasik arabaları kullanabiliyoruz ve bu arabaları geliştirerek onları hız canavarlarına dönüştürebiliyoruz. Daha yüksek puan toplamak için yol üzerindeki altınları toplayabilmekteyiz. Oyunun grafiklerinin yüksek kaliteye sahip olduğu söylenebilir. Cell shade türündeki grafikler oyuna çizgi roman havasında bir yapı kazandırıyor.

Kolay kontrollere sahip olan Adrenaline Rush - Miami Drive eğer sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Adrenaline Rush - Miami Drive

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
225 TOPLAM İNDİRME

Adrenaline Rush - Miami Drive sonsuz koşu türünde bir yarış oyunudur

Adrenaline Rush - Miami Drive hız sınırlarını zorlamanıza ve trafik kurallarına meydan okumanıza imkan tanıyan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Adrenaline Rush - Miami Drive'da renkli ve heyecan dolu bir deneyim bizi bekliyor. Oyunda 70'li yıllara geri dönüyoruz ve dönemin Miami'sinde yollara düşerek aracımızla polislere toz yutturmaya çalışıyoruz. Sonsuz koşu türünde bir oyun yapısı olan Adrenaline Rush - Miami Drive'da bize verilen görevleri gerçekleştirmek için trafikte yol almamız gerekiyor. Bu iş için trafikteki araçlardan sıyrılmaya çalışırken bir yandan da önümüze çıkan engel veya tuzaklardan kurtulmaya çalışıyoruz. Yol üzerindeki altınları toplayarak da kazandığımız puanı artırabiliriz.

Adrenaline Rush - Miami Drive cell shade grafik yapısını kullanıyor. Bu grafik yapısı oyuna çizgi roman havası kazandırıyor. Oyunda kullanabileceğimiz döneme özgü araçları geliştirebilmemiz ve birer hız canavarına dönüştürebilmemiz mümkün. Araçların oldukça hoş göründüklerini belirtmekte fayda var.

Adrenaline Rush - Miami Drive temel olarak ele alındığında güzel grafiklere ve baş döndürücü bir oynanışa sahip olan eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu olarak özetlenebilir.

 

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adrenaline Racing: Hypercars

    Adrenaline Racing: Hypercars güzel görünümlü bir mobil yarış oyunudur
  • Adrenaline Racing

    Adrenaline Racing, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu araba yarışı oyunu.
  • Door Slammers 2

    Benzersiz drag yarışları ile adrenaline doyacağız.
  • Food Truck Rush Drive & Serve

    Food Truck Rush Drive & Serve, yemek satışı yapmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach

    Sports Cars Racing: Chasing Cars on Miami Beach, Android için yarış oyunudur.
  • Rush Rally 3

    Rush Rally 3: Mobilde konsol kalitesinde ralli yarış oyunu
  • Rush Rally Origins

    Rush Rally Origins, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz ralli yarış oyunu.
  • Nitro Rush

    Nitro Rush, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir yarış oyunudur.