Advanced Access Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME
0.82 MB DOSYA BOYUTU

WordPress tabanlı web sitelerinizde kullanıcı gruplarınıza çeşitli yetkiler verebileceğiniz başarılı bir kullanıcı yönetimi eklentisi.

Advanced Access Manager eklentisiyle, WordPress’in standart olarak gelen kullanıcı grupları ve bu grupların erişim yetkilerini kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

WordPress, temel olarak yönetici, yazar, abone, editör, içerik sağlayıcı gibi kullanıcı grupları sunuyor. Bu grupların birbirinden farkı da sahip oldukları yetkiler diyebiliriz. Advanced Access Manager eklentisi de bu kullanıcı gruplarıyla ya da yeni oluşturacağınız kullanıcı gruplarına çeşitli erişim hakları sağlayabilmenize imkan sağlıyor.

Özellikle kullanıcı odaklı web siteleri için yararlı olacağını düşündüğüm eklentide çeşitli kullanıcı grupları oluşturabilirsiniz. Örneğin; ziyaretçilere göstermek istemediğiniz sayfaları ayarlayabilir, ya da ücretli üyelik sistemi oluşturarak bu üyelere çeşitli imkanlar sağlayabilirsiniz. WordPress’in varsayılan kullanıcı gruplarının yetkilerinde düzenleme yapabileceğiniz gibi yeni gruplar oluşturup istediğiniz gibi rol verebilmenize  olanak tanıyan Advanced Access Manager eklentisini ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CoffeeCup Website Access Manager

    CoffeeCup Website Access Manager websitenizin erişimini kullanıcılara göre farklı ayarlar atayarak kişiselleştirmenizi sağlar. Program sayesinde erişimi kısıtladığınız bölümlere şifre koyabilir bu bölümler için ayrıcalığa sahip öz
  • Advanced Task Manager

    Advanced Task Manager, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan tüm uygulamaları gösteren kullanışlı bir programdır.
  • Advanced PDF Manager

    Advanced PDF Manager, çok güçlü, popüler ve kullanışlı bir PDF yönetim programı. PDF dosyaları üzerinde düzenleme ve değişiklik yapmanıza yardımcı olur.
  • Bookmark Manager

    Bookmark Manager eklentisi sayesinde Google Chrome'da yer imlerinizi daha kolay yönetebilirsiniz.
  • Facebook Album & Photo Manager

    Facebook Album & Photo Manager, Facebook üzerindeki fotoğrafları keşfetmenize, yönetmenize ve indirip yedeklemenize olanak sağlayan etkili bir Google Chrome eklentisidir.
  • LastPass Password Manager

    LastPass Password Manager, ünlü şifre yönetim programı LastPass'ın Firefox için geliştirilmiş eklentisidir.
  • User Meta Manager

    User Meta Manager eklentisi, WordPress sitenizde kayıtlı kullanıcıların profillerine meta veriler ekleyebileceğiniz kullanışlı bir eklentidir.
  • Cleanest Addon Manager

    Mevcut Firefox eklenti arayüzünü daha akıcı ve temiz göstermenizi amaçlayan yönetim eklentisidir.