Advanced Sleep Timer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Advanced Sleep Timer uygulamasıyla müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.

Advanced Sleep Timer uygulamasıyla Android cihazlarınızda müzik dinlerken, müziğin kapanması için zamanlayıcı ayarlayabilirsiniz.

Spotify, Google Play Müzik, Slacker Radio ve daha birçok müzik uygulamasını destekleyen Advanced Sleep Timer, kendi ayarladığınız zamanlayıcı sona erdiğinde müzikleri susturmanızı sağlıyor. Uykuya dalarken müzik dinlemeyi seviyorsanız mutlaka kullanmanızı tavsiye edeceğim uygulamanın kullanımı oldukça basit diyebilirim. Örneğin, 3 şarkı çaldıktan sonra uygulamanın kapatılmasını istiyorsanız Advanced Sleep Timer uygulamasından bu şekilde bir zamanlayıcı kurabiliyorsunuz. Bunun yanında dakika olarak da zamanlayıcı kurabilmenize olanak sağlayan uygulamayı ana ekrana ekleyeceğiniz widget üzerinden de kullanabilirsiniz.

Zaman ve şarkı sayacı olarak iki farklı zamanlayıcı modu sunan Advanced Sleep Timer uygulamasında müziklerin azalarak kapanmasını da ayarlayabilirsiniz. Eğer siz de müzik dinlerken belirli bir süre sonra müziğin otomatik olarak kapanmasını istiyorsanız, Advanced Sleep Timer uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Music Alarm Clock Sleep Timer

    Music Alarm Clock Sleep Timer ile uyku düzeninizi rahatlıkla ayarlayın, alarmlarınızı kişisel yaşamınıza göre kolayca kurun. Akıllı saat ve bluetooth özellikleriyle bu uygulama güne zinde başlamanız için ideal.
  • Sleep Timer

    Mobil cihazınızda çalışan uygulamaları belli süre sonra otomatik kapanmasını sağlayan mobil uygulamadır.
  • Sleep Timer

    Sleep Timer uygulamasıyla telefonunuzun bataryasını korumak için uyku zamanlayıcı özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Sleep Music Timer

    Sleep Music Timer, Android cihazlarınızda uyumadan açtığınız müzikleri belirlediğiniz süre sonunda otomatik olarak kapatan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Timer+

    Timer+ uygulaması gelişmiş kronometre özelliğini Android cihazlarınıza taşıyor.
  • Baby Sleep Sounds

    Baby Sleep Sounds uygulaması sayesinde bebeğinizin kolayca uyumasını sağlayabilirsiniz.
  • Deep Sleep Battery Saver

    Deep Sleep Battery Saver ile Android cihazınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz
  • Deep Sleep Battery Saver Pro

    Deep Sleep Battery Saver Pro, bataryanızı değerlendirir ve ekran kapatıldığı zaman cihazı derin bir uyku moduna alır.