Adventure Beaks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Beaks klasik tarzda bir platform oyunudur

Adventure Beaks, Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Adventure Beaks'de seçilmiş özel yetenekli penguenlerden oluşan bir keşif takımını yönetiyoruz ve heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz. Tarihi eserler peşinde koşan penguenlerimiz bu tarihi eserleri bulabilmek için gizemli tapınakları, egzotik toprakları ve karanlık labirentleri ziyaret ediyor ve önlerine çıkan tehlikerleri aşmaya çalışıyor. Biz penguen takımımızın kontrolünü ele alarak engelleri aşmalarına ve tarihi eserlere ulaşmalarına yardımcı olmaya çalışyoruz.

İlk olarak Mario gibi oyunlarla yaygınlaşan platform oyunu türündeki Adventure Beaks'de önümüze çıkan engelleri aşmak için koşuyor, zıplıyor, kayıyor ve hatta su altına dalarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüze çıkan tuzakları ve düşman gruplarını aşmak için bu yeteneklerimizi doğru zamanlama ile kullanmalı ve daha yüksek puan kazanmak için alyınları toplamalıyız.

Adventure Beaks güzel grafikler ve sevimli kahramanlarıyla öne çıkıyor. Eğer platform oyunlarını seviyorsanız ve dokunmatik kontroller aracılığıyla oynayabileceğiniz bir platform oyunu arıyorsanız Adventure Beaks doğru bir tercih olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Adventure Beaks

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Beaks eğlenceli bir platfomoyudur

Adventure Beaks iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

İlk olarak Mario gibi örneklerle yaygınlaşan platform oyunları yediden yetmişe her oyun sever tarafından keyifle oynanabilen basit ve rahatlatıcı oyunlardır. Bu türde bir oyun olan Adventure Beaks'de bir grup sevimli penguen oyunun kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Kahramanlarımız özel yeteneklere sahip seçilmiş tarihi eser avcılarıdır. Tarihi eserler için koşmak, zıplamak, kaymak ve hatta suyun altına dalarak yüzmek zorunda olan penguen grubumuz yeteneklerini doğru zamanlamayla kullanmalı ve düşmanlarını atlatarak hedeflerine ulaşmalıdır.

Adventure Beaks'de maceralarımız bizi farklı mekanlara sürüklüyor. Kimi zaman gizemli tapınakları ziyaret ederken kimi zaman egzotik topraklara adım atıyor ve karanlık labirentlerde çıkış yolu bulmaya çalışıyoruz. Oyunun kahramanları oldukça sevimli ve kahramanları farklı kıyafet seçenekleriyle kişiselleştirebiliyoruz. Görsel olarak tatmin edici bir kalite sunan oyun kolay dokunmatik kontrolleri sayesinde rahat bir şekilde oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunpie Adventure

    Gunpie Adventure, Android platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak yerini alıyor.
  • Kitchen Adventure 3D

    Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunsever tarafından oynanabilecek bir aksiyon oyunu.
  • ShowGun: Adventure

    ShowGun: Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Help Me Jack: Atomic Adventure

    Help Me Jack: Atomic Adventure yüksek kaliteli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Adventure Dogs

    Adventure Dogs, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur