Adventure Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Cube, Ketchapp'ın beceri ve sabır gerektiren yeni Android oyunu.

Adventure Cube, Ketchapp’ın Android platformuna çıkardığı son oyunu. Oldukça dar bir platformda küpü ilerletmemizi isteyen oyunda puan olarak çiftli hanelere ulaşmak oldukça zor. Daha da kötüsü sinir edici derece zor oynanış sunan oyun birkaç elden sonra bağımlılık yapmaya başlıyor.

Ketchapp’ın birçok oyununun aksine detaylı görseller sunan Adventure Cube’de sadece çapraz olarak ilerleyebilen bir küpü kontrol etmeye çalışıyoruz. Ekranın sağ ve sol noktasına basılı tutarak küpü rahatlıkla ilerletebiliyoruz lakin yolumuza birçok engel çıkıyor. Platformun her bir karesi engelle doldurulmuş. Kimi zaman hareketli kimi zaman sabit engellerin etrafındaki kutucuklardan ilerleyerek yolumuzu çoğunlukla bulabilsek te bazen altlarından geçmemiz gerekiyor. Biz ilerledikçe platformun eriyip gitmesi de oyunun zorluk düzeyini daha da artırmak için yapılmış.

Erkan Calp

Adventure Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Adventure Cube, Ketchapp'ın detaylı görsellere sahip küp oyunu.

Adventure Cube, Ketchapp’ın bir süre sonra bağımlılık yapmaya başlayan küp ilerletme oyunu. iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip satın alım yapmadan, reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayabileceğiniz oyunda ilerleyebilmek için hem refleksleriniz iyi olmalı, hem panik yapmamalısınız, hem de sabırlı biri olmanız gerekiyor.

Detaylı görselleriyle dikkat çeken oyunda sadece çapraz yönde ilerleyebilen bir küpü kontrol ediyorsunuz. Amacınız önünüze çıkan engellere takılmadan gidebildiğiniz kadar gitmek. Başka bir deyişle sonu olmayan sonsuz oynanış sunan bir oyun.

Küpü ilerletmek için ekranın sağ ve sol yanına dokunmanız gerekiyor. Basılı tutarsanız daha çabuk ilerleyebiliyorsunuz ancak yolda kritik noktalarda hareketli hareketsiz çok sayıda engel bulunduğundan temkinli ilerlemenizi tavsiye ederim. Fazla da yavaş olmamanızda fayda var çünkü ilerlediğiniz vakit arkanızda kalan platform çökmeye başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZigZag Cube

    ZigZag Cube, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve çok eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Eyes Cube

    Eyes Cube, Ketchapp'ın dikkat ve hız gerektiren yeni mobil oyunu.
  • Cube Jump

    Cube Jump'ta başarılı olabilmek için hızlı çalışan reflekslere sahip olmamız gerekiyor.
  • Cube Jumping

    Cube Jumping, Android platformunda yerli yapım küp zıplatma oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Cube Roll

    Cube Roll, küpü hareketli platformda ilerletmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Cube Dash

    Cube Dash, gökyüzünden yağan blok yağmurlarına karşı savunma yapmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Groove Cube

    Groove Cube, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Cube

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir arcade oyunu