AdventureCraft Survive & Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

AdventureCraft Survive & Craft mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur

AdventureCraft Survive & Craft oyunculara yaratıcılıklarını konuştuma imkanı veren bir sandbox oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olan AdventureCraft Survive & Craft'ta oyuncular kendi dünyalarını yaratabiliyorlar. Bu iş için küp şeklindeki tuğlaları kullanarak binalar inşa edebiliyor, kaynak toplayarak kendi silahlarımızı yapabiliyor ve düşmanlarımızla savaşabiliyoruz.

AdventureCraft Survive & Craft içerisinde 2 oyun modu yer almakta. Survival modunda oyuncular kaynak topluyorlar, sığınak inşa ediyorlar, düşmanlarıyla savaşıp açlıkla mücadele ediyorlar. Bu modda dünyayı keşfederek yeni kaynaklar bulmamız büyük önem taşıyor. Diğer mod olan Creative mod ise en ihtişamlı binaları ve yapıları inşa etmeye çalıştığımız oyun modu.

AdventureCraft Survive & Craft bize sınırsız bir açık dünya sunuyor. Eğer ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Minecraft alternatifi arıyorsanız AdventureCraft Survive & Craft hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

AdventureCraft Survive & Craft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

AdventureCraft Survive & Craft mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur

AdventureCraft Survive & Craft eğer mobil cihazlarınız üzerinde kaliteli ve ücretsiz bir Minecraft alternatifi oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir sandbox oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunu olan AdventureCraft Survive & Craft'ta oyuncular rastgele bir şekilde yaratılan bir dünyayı keşfetme imkanına sahipler. AdventureCraft Survive & Craft yaratıcılığınızı konuşturma imkanı verirken eğlenceli bir şekilde vaktinizi değerlendirmenizi mümkün kılıyor.

AdventureCraft Survive & Craft'ta oyunculara 2 farklı oyun modu sunuluyor. Survival modunda temel amacımız kaynak toplamak ve sığınaklar inşa ederek tehlikelerden korunmak. Bunun yanında silahlar yaparak bize saldıran canavarlar ve düşmanlarla savaşmamız, açlığımızı gidermemiz de gerekiyor. Hayatta kalabilmek için yeni kaynaklar keşfetmemiz önemli bir nokta. Oyunun bir diğer modu olan Creative modunda ise en görkemli yapıları inşa etmek için kolları sıvıyoruz.

AdventureCraft Survive & Craft'ta dilediğiniz yapıyı yapabildiğiniz gibi bu yapıları yok ederek parçalayabilmektesiniz. Oyun her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PrimalCraft - Survive & Craft

    PrimalCraft - Survive & Craft mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur
  • Survive on Raft

    Survive on Raft mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • 50 Ways to Survive

    50 Ways to Survive eğlenceli bir platform oyunudur
  • Survive: The Lost Lands

    Survive: The Lost Lands, Android platformunda en gerçekçi oynanışı veren hayatta kalma oyunu.
  • Exploration Craft APK

    Exploration Craft APK, mobil için Minecraft benzeri oyunlardan. Android için sandbox oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Craft Exploration Survival

    Craft Exploration Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Medieval Craft 3

    Medieval Craft 3 başarılı bir mobil rol yapma oyunudur
  • Mini Craft Exploration

    Mini Craft Exploration mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur