Adventures in Ice World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Adventures in Ice World ile Kuzey Kutbu'na yolculuk ediyoruz

Adventures in Ice World renkli grafikleri ve keyif veren oyun yapısıyla boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan bir mobil beceri oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Adventures in Ice World'de Kuzey Kutbu'na konuk oluyoruz ve sevimli bir penguenin maceralarına tanık oluyoruz. Penguenimiz bir gün buzullar üzerinde koşarken birden onu birşeyin takip ettiğini fark ediyor. Kocaman aç bir köpek balığı onun peşine takılmıştır ve onu akşam yemepi yapmaya çalışmaktadır. Biz bu noktada oyuna dahil oluyoruz ve penguenimizin buzullar arasında zıplamasına yardımcı olarak onu köpekbalığından korumaya çalışıyoruz.

Adventures in Ice World oldukça basit bir şekilde oynanabiliyor. Ekrana dokunduğumuzda penguenimiz zıplıyor. İki kere arka arkaya dokunduğumuzda ise daha yükseğe zıplayabiliyoruz. Oyundaki temel amacımız ise penguenimiz sürekli ilerlerken boşluklara düşmemek ve buzullara düzgün bir şekilde iniş yapmak.

Sevimli grafiklere, basit ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan Adventures in Ice World her yaştan oyuncuya hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

Adventures in Ice World

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
6.1 MB DOSYA BOYUTU

Adventures in Ice World ile sevimli bir penguene yardımcı olmaya çalışıyoruz

Adventures in Ice World hızlı ve heyecan dolu bir oyun tecrübesi sunan bir mobil platform oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Adventures in Ice World'de sevimli bir penguenin hikayesi konu alınıyor. Kuzey Kutbu'nda yaşayan penguenimiz buzların üzerinde sekmektedir. Fakat aç bir köğekbalığı suyun altından onu takip etmekte ve akşam yemeği yapmak için fırsat kollamaktadır. Biz de penguenimize yardımcı olarak buz parçaları üzerinde zıplamasına yardımcı oluyoruz ve köpekbalığının akşam yemeği olmasını engellemeye çalışıyoruz.

Adventures in Ice World'de buzlar üzerinde penguenimizin en ileriye gitmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bu iş için ekrana dokunarak penguenimizi doğru zamanlamayla zıplatmamız gerekiyor. Ekrana 2 kere arka arkaya dokunduğumuzda ise penguenimiz çift zıplama yapıyor ve daha yükseğe zıplıyor.

Adventures in Ice World olay bir şekilde oynanabiliyor; fakat oyunda ustalaşmak zaman alıyor. Renkli 2 boyutlu grafiklerle donatılmış oyun her yaştan oyuncuya hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventures in Zombie World

    Adventures in Zombie World ile hem yarışıyoruz hem de savaşıyoruz
  • Horse Haven World Adventures

    Horse Haven World Adventures, iOS cihazlarımızla oynayabileceğimiz eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu.
  • Ice Age World

    Ice Age World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik simülasyonudur
  • Point Blank Adventures

    Point Blank Adventures, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, telefon ve tabletlerde ücretsiz oynanabilen 3 boyutlu beceri oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Flowerpop Adventures

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Break The Ice: Snow World

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz üçlü eşleme oyunudur.