Adventures of Poco Eco

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
320 MB DOSYA BOYUTU

Adventures of Poco Eco, macerayı seven Poco Eco'ya yardım ederek görevlerini yapmasını sağlayacağınız aksiyon dolu ve eğlenceli bir Android macera oyunu.

Adventures of Poco Eco, hem aksiyon hem de macera oyunları oynamaktan keyif alan Android telefon ve tablet sahiplerinin kesinlikle oynaması gereken eğlenceli ve heyecanlı bir macera oyunu.

Oyundaki amacımız Poco Eco isimli karaktere yardım ederek görevlerini tamamlamasına yardımcı olmak. Fakat bu görevler sanıldığının aksine oldukça zor.

Yepyeni bir dünya keşfedeceğiniz oyunda minik bulmacalar çözecek ve 3 boyutlu animasyonlardan oluşan bölümleri tamamlayacaksınız.

Oyun içerisindeki atmosfer, görüntü ve ses kalitesi ise tek kelime ile mükemmel. Zaten oyunun en önemli özelliklerinden bir tanesi de yüksek kaliteli grafikler ile tasarlanmış olması. Macera ve aksiyon oyunları oynamak dışında elektronik müzik dinlemeyi de seviyorsanız Poco Eco tam size göre bir oyun diyebilirim.

Birbirinden farklı bölüm ve görevlerden oluşan oyunda Poco Eco'ya yardım etmek ve tüm görevlerini yapmak istiyorsanız, oyunu satın alarak hemen Android mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Oynarken stres olmak ya da gerilmek yerine daha da rahatlamanızı sağlayan Adventures of Poco Eco, özellikle iş çıkışlarında, okuldan sonra ya da yoğun geçen bir günün ardından kafanızın dağılmasını ve rahatlamanızı sağlıyor. Oynadıkça daha da oynamak isteyeceğiniz oyuna bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Adventures of Poco Eco

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
386 MB DOSYA BOYUTU

Adventures of Poco Eco, yeni şeyler keşfedeceğiniz bir dünyaya girerek Poco Eco'ya yardım etmeniz gereken eğlenceli ve heyecan dolu bir iOS macera oyunu.

Adventures of Poco Eco, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz en iyi ücretli macera oyunlarından bir tanesi. Hem macera hem de aksiyon oyun kategorilerini bir araya getiren oyundaki amacınız Poco Eco'ya yardım etmek.

Her yaştan oyuncuya hitap eden ve hem görsel kalitesi hem de müzik kalitesi ile aklınızı başınızdan alabilecek olan oyunda, özellikle elektro müzik severler çok keyif alabilir.

Seslerini kaybeden Poco Eco ve arkadaşlarına yardım edeceğiniz oyunda yeni bir dünya keşfediyor ve bu dünyadaki minik bulmacaları çözüp 3 boyutlu animasyonlar ile hazırlanan bölümleri geçiyorsunuz.

Oyundaki dünya elektronik müzik üzerine kurulu ve siz bulmacaları çözdükçe sesleri de duymaya başlıyorsunuz ve şarkıları dinleyebiliyorsunuz.

Ücretli olmasına rağmen kalitesi ile parasını hakeden bir oyun olduğunu düşündüğüm Adventures of Poco Eco'yu satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde mutlaka oynamanızı tavsiye ederim. Eğer daha önce bu tür farklı bir macera oyunu deneyimi yaşamadıysanız, Adventures of Poco Eco ile şansınızı deneyebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventures of Dwarf

    Adventures of Dwarf mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu
  • Adventures of Baki

    Destansı mücadelelerin yer aldığı zevkli bir macera oyunu
  • Adventures of Flig

    Adventures of Flig oyununda örümcek sevgilimizi kurtarmak için maceradan maceraya atılıyoruz.
  • Pang Adventures

    Pang Adventures, Android cihazlar için geliştirilmiş bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Starlit Adventures

    Starlit Adventures, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş aksiyon ve macera oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.
  • Fancy Pants Adventures

    Fancy Pants Adventures, çöpten karakteri kontrol ettiğiniz Android arcade oyunu.