AE Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.

AE Sudoku, Android tabanlı akıllı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz klasik bir bulmaca oyunudur. Mantık esaslı kombinasyonel sayı yerleştirme oyunu olan Sudoku’yu artık dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Dünya genelinde 7’den 70’e en çok oynanan zeka oyunlarından Sudoku’yu mobil cihazınıza taşıyan AE Sudoku, kolay oynanabilirliğe sahip bağımlılık yapan bir oyundur. 9x9 bir tabloda 1’den 9’a kadar olan sayıları yatay ve dikey konumda zekice yerleştirmeye yönelik olan oyunda farklı zorluk seviyeleri bulunmaktadır. İster Sudoku’ya yeni başlamış biri olun, isterseniz de usta bir Sudoku oyuncusu... Her seviyeye özel hazırlanmış bulmacaları sizleri bekliyor. Zorlandığınız tablolarda ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Ancak bunların sınırlı sayıda olduğunu unutmamalısınız.

Harika grafikler, şaşırtıcı animasyonlar, bağımlılık yapan oynanışı ile öne çıkan AE Sudoku, tabloda daha kolay ilerlemenizi ve bulmacaları daha hızlı çözmenizi sağlayan harika özellikler de sunuyor. Sayıları yanlış yerleştirdiğinizde aldığınız hata uyarısı ve ipuçları bulmacalarda yardımınıza koşuyor.

Erkan Calp

AE Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
15.6 MB DOSYA BOYUTU

AE Sudoku, iPhone ve iPad'ler ile uyumlu harika bir zeka oyunudur.

AE Sudoku, iPhone ve iPad’lerle uyumlu bağımlılık yapan oynanışa sahip bir bulmaca oyunudur. Benzersiz çözüm seçenekleri, ipuçları, farklı zorluk seviyeleri ile Sudoku hiç olmadığı kadar eğlenceli. 9x9 tablolarda birbirinden zorlu bulmacaları çözmeye hazır mısınız?

Her satır, her sütun ve her 3x3’lük karede 1’den 9’kadar rakamların birer kez yer almasını gerektiren bir zeka oyunu olan Sudoku’yu artık istediğiniz yerde oynayabilirsiniz. Sudoku ile tanışmamış oyunculardan Sudoku uzmanı oyunculara herkesin rahatlıkla oynayabileceği oyunun grafik ve animasyonları oldukça etkileyici.

Kolay, orta, zor, çok zor olmak üzere farklı zorluk seviyeleri içeren oyuna yeni bir Sudoku oyuncusu olarak başlıyor, ilerledikçe bulmacaların zorlukları artırıyor ve sayıları yerleştirmek için iki kere düşünmeniz gerekiyor. Zira oyunda yaptığınız her hata puanınızın düşmesine neden oluyor. Zorlu tablolarda ipuçlarından yararlanabilseniz de, bunların sınırlı sayıda olması oyunu çabuk bitirmenize engel oluyor. Amacınız sayıları sadece doğru yerleştirmek değil, en kısa sürede yerleştirmek. Farklı zorluk seviyelerinde elde ettiğiniz tüm başarılarınızı görmeniz de mümkün.

AE Sudoku, farklı zorluk seviyeleri ile herkesin rahatlıkla oynayabileceği bir Sudoku oyunu. Üstelik ücretsiz!

Erkan Calp

AE Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

AE Sudoku, her seviyedeki sudoku oyuncusuna hitap eden mükemmel bir zeka oyunudur.

AE Sudoku, Windows Phone platformu için hazırlanmış en iyi Sudoku oyunlarından biridir. Tamamen ücretsiz sunulan oyunda yeni bir Sudoku oyuncusu olarak başlayacak, birbirinden zorlu bulmacaları çözerek usta Sudoku oyuncusu statüsünde oyunu tamamlayacaksınız. En iyi Sudoku oyuncusu olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

9x9 tabloda 1’den 9’a sayıları her satır ve sütuna zekice yerleştirmeye dayanan Sudoku oyunu artık yanınızda. Eşsiz grafikler, etkileyici animasyonlar eşliğinde birbirinden zorlu bulmacalar sizleri bekliyor. 4 farklı zorluk seviyesi ile her düzeydeki Sudoku oyuncusuna hitap eden oyunda bulmacalarda daha kolay ilerlemenize yardımcı öğeler bulunuyor. Çözmekte zorlandığınız tablolarda ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Eğer bulmacaları yüksek puanla tamamlamak ve seviye atlamak istiyorsanız sayıları iki kere düşünerek yerleştirmelisiniz. Zira yaptığınız her yanlış sonrası puanınızdan düşülüyor ve sonraki seviyeyi oynayamıyorsunuz.

AE Sudoku, sade ve sıradışı menüleri, kaliteli grafikleri, farklı zorluk seviyeleri ile Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinizde ücret ödemeden oynayabileceğiniz en iyi Sudoku oyunu.

AE Sudoku Özellikleri:

  • Kademeli açılan 4 farklı zorluk seviyesi (Kolay, orta, zor, çok zor)
  • Zorlu bulmacalar için ipuçları
  • Yanlış sayı girildiğinde uyarı alma
  • Her bir zorluk seviyesi için ayrı puan tablosu
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sudoku Master

    Sudoku Master, sudoku severler için tasarlanmış oldukça güzel ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • World's Biggest Sudoku

    World's Biggest Sudoku, elle hazırlanmış yüzlerce Sudoku'nun yer aldığı bir bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, Sudoku severlerin yada beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android sudoku uygulamasıdır.
  • Sudoku

    Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü.
  • AE Bubble

    AE Bubble, üçlü eşleştirme oyunları arasında ve Android platformunda ücretsiz.
  • Super Sudoku

    Super Sudoku, renkli ve ücretsiz bir Sudoku oyunu.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...
  • Sudoku World

    Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur