Age of Ishtaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel onlarca farklı savaş kahramanı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güzel ve farklı özelliklere sahip onlarca savaş kahramanından yararlanarak nefes kesen RPG savaşlarına katılacağınız Age of Ishtaria, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı özelliklere ve silahlara sahip çeşitli savaşçılar arasından dilediğinizi seçerek rakiplerinizle birebir mücadele etmek ve ganimet toplamaktır. Rakiplerinize meydan okuyarak aksiyon dolu savaşlar yapabilir ve online modda oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabilirsiniz. Savaş haritası üzerindeki görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilir ve seviye atladıkça yeni savaşçıların kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda özel güçlere ve farklı yeteneklere sahip birbirinden güzel onlarca savaş kahramanı yer almaktadır. Ayrıca rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz sayısız silah bulunmaktadır. Kağıt oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen Age of Ishtaria bağımlılık yapıcı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Age of Ishtaria

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
12.8 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel onlarca farklı savaş kahramanı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı özelliklere ve silahlara sahip yüzlerce karakterin yer aldığı savaşçı kartlarından yararlanarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz ve aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız Age of Ishtaria, kağıt oyunları kategorisinde yer alan ve 1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici grafikleri ve nefes kesen savaş senaryoları ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, farklı özellikler barındıran birbirinden güzel onlarca savaş kahramanından yararlanarak rakiplerinizi savaş arenasına gömmek ve ganimet kazanmaktır. Rakiplerinizle birebir savaşarak doğru zamanda doğru hamleleri yapmalı ve kullanacağınız savaşçı kartlarını karşı tarafın hamlelerine göre seçmelisiniz. Bu sayede en uygun savaşçıyı öne sürerek savaşı kazanabilir ve seviye atlayarak yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca online savaşlar yaparak dünyanın çeşitli bölgelerindeki güçlü oyunculara karşı mücadele edebilir ve daha fazla ganimet toplayabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Age of Ishtaria, sürükleyici özelliğe sahip eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Age of conquset IV

    Stratejik savaşların başrolde olduğu keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Age of Booty: Tactics

    Age of Booty: Tactics, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir kart oyunudur.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Age of Z

    Zombileri yok edeceğiz.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.
  • Blackout Age

    Karanlık bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacağız.
  • Age of World Wars

    Onlarca askeri birliği yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.