Age of Lords: Dragon Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.

Age of Lords: Dragon Slayer, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecan dolu bir strateji oyunu.

MMORPG oyunu kategorisinde yer alan Age of Lords'u oynarken yeni haritalar keşfedecek, diğer oyuncular ile sohbet edecek, kendi krallığınızı kuracak, savaşacak ve diğer ülkeleri fethedeceksiniz.

Akıllı stratejiler ihityaç duyacağınız oyunda kendi savaş planlarınızı geliştirerek düşmanlarınızı bozguna uğratabiliyorsunuz. Eğer yeterince düzgün savaş stratejileri geliştirmezseniz mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.

Oyunda ücretsiz olarak verilen hızlandırmalar sayesinde ülkenizi çok daha hızlı kurarak geliştirebiliyorsunuz. Ülkenizi kurma ve geliştirme aşamasında teknolojiye de önem vererek labarotuvarları da geliştirmelisiniz. Böylece büyük bir krallığın ilk adımlarını atmış oluyorsunuz.

Eğlenceli ve heyecanlı bir oynanışa sahip olan Age of Lords: Dragon Slayer'ın en önemli unsurlarından bir tanesi ise kaynaklar. Krallık haritasında yeni yerler keşfederek ya da rakiplerinizle savaşarak kaynak elde edebiliyorsunuz. Ayrıca kaynaklarınızı da boşa kullanmamalısınız.

RPG ve strateji oyunları oynamaktaj keyif alıyorsanız, Age of Lords: Dragon Slayer'ı Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Age of Lords: Dragon Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Age of Lords: Dragon Slayer, iOS mobil cihazlarınız üzerinde oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir iOS strateji oyunu.

Age of Lords: Dragon Slayer, baştan bir krallık oluşturarak zamanla büyüteceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir iOS strateji oyunu.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinde ücretsiz olarak indirerek oynayabileceğiniz bu oyundaki amacınız kendi krallığınızı geliştirip güçlendirerek, rakiplerinizi yok etmek. Bunun için diğer krallıklarla dostluk da yaparak birliklerinizi oluşturabiliyorsunuz.

MMORPG olarak kategorize edilen bu oyunda başarılı olabilmeniz için savaşlarda kendinize özel stratejileriniz olması gerekiyor. Aksi taktirde başarılı olmanız çok zor.

Dost krallıkların sahibi olan diğer oyuncular ile mesajlaşarak sohbet etme imkanı tanıyan oyunda, Dünyanın dört bir köşesinden yeni arkadaşlar edinebiliyorsunuz.

Size oyunda verilen görevleri yerine getirerek ödül ve kaynak kazabileceğiniz gibi diğer krallıklarını talan ederke ya da haritada yeni yerler keşfederek de kaynak sağlayabiliyorsunuz. Eğer daha önce bu tür oyunlar oynadıysanız sizinde bileceğiniz üzere bu tür oyunlarda en önemli olan şey kaynak üretimi ve kazancı. Bu nedenle kaynaklarınızı akıllıca kullanmanız gerekiyor.

Oyundaki kahramanınızı ve krallığınızı sürekli geliştirip güçlendirerek durdurulması zor bir krallık oluşturacağınız oyunun kontrolleri, oynanışı ve tasarımı da oldukça başarılı.

Eğer strateji oyunları ilginizi çekiyorsa Age of Lords: Dragon Slayer'ı iPhone ve iPad'lerinize indirerek mutlaka bir göz atın.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Dragon and Lords

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Sky Clash: Lords of Clans 3D

    Sky Clash: Lords of Clans 3D, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan mmo rpg - rts oyunu.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.