Age of War

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,183 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Age of War ücretsiz olarak oynayabileceğimiz keyifli bir savaş oyunudur.

Age of War savaş oyunlarına farklı bir bakış açısı getiriyor ve ortaya oynaması son derece keyifli olan bir oyun deneyimi çıkartıyor. Oyunda rakibimizle karşılıklı olarak konuşlandırılıyoruz ve birbirimize sürekli olarak gönderdiğimiz askeri birimlerle karşı tarafı yıkmaya çalışıyoruz.

İlk başlarda ilkel birimlere sahibiz. Taş ve sopalarla saldırı yapan birimler zamanla gelişerek yerlerine daha modern birimler geliyor. Çağları atlayabilmek için yeterli miktarda paraya sahip olmamız gerekiyor. Bu yüzden üreteceğimiz birimler ve çağ atlama konusunda ekonomimizi çok iyi ayarlamalıyız. Aksi halde rakibimizi çağları atlayarak karşımıza daha güçlü askerler çıkartabilir biz de kendimizi eski moda savaş birimleriyle karşı koymaya çalışırken bulabiliriz.

Oyunda toplamda 16 farklı askeri birim, 15 farklı savunma birimi bulunuyor. Bunlar içinde bulunduğumuz çağa göre değişkenlik gösteriyor.

Grafik olarak iki boyutlu modellemeler kullanan oyunda görsellik biraz daha iyi olabilirmiş. Yine de bu haliyle de fena değil. Eğer bu kategoride oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun arıyorsanız Age of War tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Warhammer Age of Sigmar: Realm War

    Etkileyici grafikler, aksiyon yüklü savaşlar!
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Empire War: Age of Heroes

    Empire War: Age of Heroes, kendi krallığınızı kurarak savaşlara katılacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android savaş oyunu.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • Age of Zombies

    Age of Zombies başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Age of Dynasties: Medieval War

    Güçsüz bir krallığın başına geçin ve Orta Çağ'da ülke nasıl yönetilir kanıtlayın.
  • Mech Legion: Age of Robots

    Mech Legion: Age of Robots, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir robot savaşları oyunu.