Age of Wushu Dynasty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wushu Dynasty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol apma oyunudur

Age of Wushu Dynasty bilgisayar için yayınlanan ve oyuncuların büyük beğenisini kazanan Age of Wushu adlı MMORPG oyununun devamı niteliğinde geliştirilen bir mobil aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Age of Wushu Dynasty'de antik Çin'e yolculuk ediyoruz ve dövüş sanatlarının hakim olduğu fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyuna başlarken 4 farklı dövüş savaş okulundan birini seçmekteyiz. Bu seçimimiz oyunun nasıl ilerleyeceğini de belirliyor. Seçtiğimiz kahraman ait olduğu okula özel savaş yetenekleriyle donatılıyor. Oyuna başladıktan sonra ise okulumuzun adını yükseltmeye ve Çin'deki hakimiyet savaşında üstün okul olmaya çalışıyoruz. 

Age of Wushu Dynasty'de ninjalık, kung fu ustalığı gibi farklı uzmanlıklar üzerinde çalışabiliyoruz. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayarak senaryo boyunca ilerlemeye çalışabilir, dilerseniz diğer oyuncularla PvP karşılaşmaları yapabilirsiniz. Oyunun PvP modu yoğun aksiyonun ve rekabetin yaşandığı mod olarak öne çıkıyor.

Age of Wushu Dynasty klasik hack and slash dinamiklerine sahip. Kolay kontrollere sahip olan oyunda güzel grafikler oyuncuları beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Age of Wushu Dynasty

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
77.7 MB DOSYA BOYUTU

Age of Wushu Dynasty dövüş sanatlarını konu alan bire aksiyon RPG oyunudur

Age of Wushu Dynasty güzel grafikleri hızlı ve akıcı bir oynanışla birleştirmeyi başarabilen aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Age of Wushu Dynasty, bilgisayarlar için yayınlanarak oyuncuların beğenisini kazanan Age of Wushu adlı ücretsiz online rol yapma oyununun bir parçası olarak düşünülebilir. Age of Wushu Dynasty'de yine antik Çin dönemine yolculuk ediyoruz ve bu dönemde farklı dövüş okulları arasındaki hakimiyet mücadelesine tanık oluyoruz. Oyuna başlarken bu dövüş okullarından birini seçmekteyiz. Seçtiğimiz dövüş okulu bizim oyunda hangi yetenekleri ve hangi dövüş sanatını kullanacağımızı belirliyor. Oyun içerisinde gizlilikte usta bir ninja, hızlı ve seri hareketler gerçekleştirebilen bir kung fu ustası veya diğer dövüş sanatlarında uzmanlaşan bir kahraman olabilmeniz mümkün.

Age of Wushu Dynasty'nin grafikleri PC oyunlarındaki kaliteyi aratmıyor. Hack and slash dinamiklerini kullanan oyunda kolay kontroller sayesinde yoğun aksiyonun keyfini çıkarabiliyorsunuz. Age of Wushu Dynasty'de PvP büyük önem taşımakta. Oyunun açık dünyası üzerinde oyuncular birbirleriyle yüzleşerek dövüş yeteneklerini sergileyebilmekteler. Bunun yanısıra oyunun hikayesine odaklanarak görevleri tamamlamaya, seviye atlamaya ve kahramanınıza geliştirmeye de yoğunlaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes of Dragon Age

    Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.
  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Dynasty Blades

    Dynasty Blades, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • 4Story - Age of Heroes

    Askerlerini topla ve savaşa hazırlan.