Age of Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Zombileri yok edeceğiz.

Came Games imzası ile geliştirilen Age of Z mobil strateji oyunları arasında yer alıyor. Kusursuz grafiklere sahip olan yapımda oyuncular zombilere karşı mücadele ediyorlar. Kıyamet dünyasında ordumuzu yöneteceğimiz oyunda ittifak birlikleri kuracak ve zombileri etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Modern teknolojinin ötesinde silahlara sahip olan oyunda oldukça geniş bir hayatta kalma savaşı bizleri bekliyor olacak.

Oyun içerisinde askerlerimizi çağıracak, teknoljoimizi geliştirecek ve düşmanları yok etmeye çalışacağız. Zengin bir silah ve muhimmat envanterine sahip olan mobil strateji oyununda birlikte hareket edenler avantajlı olacaklar. Oyunda zombileri öldürecek ve şehri onlardan geri almaya çalışacağız. Topraklarımızı genişleterek hüküm alanımızı daha da büyüteceğiz. Fetihler yaparak oyuncular topraklarını genişletebilecekler.

Kaliteli grafiklerin ve kusursuz içeriğin bizlere enfes bir aksiyon deneyimi sunduğu Age of Z’de 100 binden fazla oyuncu yer alıyor. Google Play üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan yapım, 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Age of Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
171.5 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş kahramanın yönetebileceğiniz ve zombilere karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir milyondan fazla oyun sever tarafından tutkuyla oynanan ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Age of Z, zombilere karşı aksiyon dolu bir mücadele vereceğiniz eşsiz bir savaş oyundur.

Gerçekçi zombi ve savaşçı karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, şehri istila eden zombileri tek tek öldürerek insanları bu beladan kurtarmak ve hayatta kalarak görevleri başarıyla tamamlamaktır. Güçlü bir ordu kurarak zombilere karşı mücadele etmeli ve şehri tekrar eski günlerine döndürmelisiniz. Ekip arkadaşlarınızla birlikte hareket ederek hata yapmadan savaş haritası üzerinde ilerlemeli ve karşınıza çıkan tüm zombileri öldürmelisiniz.

Oyun içerisinde onlarca korkunç zombi karakteri ve size bu savaşta eşlik edecek birçok özel eğitimli asker bulunmaktadır. Taramalı tüfekler, el bombaları, makineli silahlar ve daha onlarca savaş aleti yer almaktadır. Bu silahlardan istediğiniz kullanabilir ve zombilere karşı ölümcül bir mücadele verebilirsiniz.

Mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan Age of Z, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz kaliteli bir savaş oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Civs

    Çok oyunculu savaşlara katılacağız.
  • Age of conquset IV

    Stratejik savaşların başrolde olduğu keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Age of World Wars

    Onlarca askeri birliği yöneterek stratejik savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Age of Giants

    Age of Giants, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir strateji oyunudur.