Agent A

x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Ajan A, tehlikeli bir göreve atılıyor.

Agent A, Google’dan üstün başarı ödülü alan mobil bulmaca - macera oyunu. Android Excellence kategorisinde karşımıza çıkan oyun, görselleri, sesleri, oynanış dinamikleri, hikayesiyle büyülüyor. Düşünmeye iten bölümlerle süslü bulmaca oyunlarını sevenlerin favorisi.

A puzzle in disguise, The chase continues, Ruby’s trap, A narrow escape ve The final blow olmak üzere 5 bölüm ve yüzlerce zorlu bulmaca sunan Agent A’de görevi gizli ajanları hedef alan bir düşman casusu olan Ruby La Rouge’ı bulup ele geçirmek olan bir ajanın yerine geçiyorsunuz. Ruby’yi takip ederek gizli yerini bulmanız ve oraya sızmanız gerekiyor. Tabii ki gizli sığına sızmak kolay olmuyor. Gözünüzden hiçbir şeyi kaçırmamalı, bulduğunuz objeleri akıllıca kullanmalısınız.

Agent A Özellikleri:

  • 1960’lardan ilham alan sanat eseri
  • Keşfedilebilir 26 ortam, 72 envanter tabanlı bulmaca ve 42 bulmaca ekranı
  • Toplanabilir 13 başarı

Erkan Calp

Agent A

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Agent A, 2015'in en iyi oyunları arasına girmeyi başaran bulmaca macera oyunu.

Agent A, 2015’in en iyi oyunları arasına girmeyi başarmış yüksek kalitede görseller ve sürükleyici oynanış sunan bir bulmaca oyunu.

Hikayeyi anlatan ve karakterleri tanıdığımız kısa bir animasyonun ardından başladığımız ajan oyununda görevimiz düşman casus ve tehlikeli yırtıcı olarak bilinen Ruby La Rouge’u bulup yakalamak. Sürekli takipte kalarak gizli yerini bulmamız, planlarını öğrenmemiz gerekiyor.

Merkezde kısa süreli konuşmanın ardından işe başlıyoruz. Bulmamız istenen son derece tehlikeli bayana ulaşmak için etrafımızı karış karış aramamız gerekiyor. Bulunduğumuz odada gözlerimizi dört açıp hiç akla gelmeyecek noktaları dahi inceliyoruz. İlerlemek için gizli objeleri bulmamız tek başına yeterli olmuyor. Bazen şifrelenmiş eşyalar da karşımıza çıkabiliyor. Bunları ipuçlarını birleştirerek çözüyoruz.

Gizli objeleri bularak ilerlediğimiz klasik kaçış oyunlarından sürükleyici hikayesiyle uzaklaşan Agent A, olay çözme yetisine sahip herkesin kesinlikle oynaması gereken bir iOS oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secret Agent: Hostage

    Secret Agent: Hostage, interaktif gizli ajan oyunu Secret Agent: Istanbul'un devamı.
  • Agent Alice

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Secret Agent: Istanbul

    Secret Agent: Istanbul, Android platformunda ücretsiz oynanabilir interaktif gizli ajan oyunu.
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada