Aipoly Vision: Sight for Blind & Visually Impaired

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Aipoly, görme engelliler için tasarlanmış bir nesne tanımlama, metin okuma ve renk tanımlama asistanıdır

Aipoly Vision: Sight for Blind & Visually Impaired, görme engelli insanların günlük ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış bir yapay zeka uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarda ve iPad tabletlerde kullanılabilen Aipoly temel olarak iOS cihazınızın kamerası aracılığıyla etrafınızdaki nesneleri ve renkleri tanımlayarak size sesli olarak bu nesne ve renkleri bildiriyor. Uygulama şu an için maalesef Türkçe desteğine sahip değil. Aipoly'nin desteklediği diller İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Almanca, Japonca ve Arapça olarak listeleniyor.

Aipoly metin okuma özelliğine de sahip bir uygulama. Uygulama açıkken telefonunuzu bir metine veya tabelaya doğru tuttuğunuzda uygulama bu yazıları seslendirebiliyor. Uygulmanın tanımlayabileceği şeyler arasında hayvanlar, bitkiler, renkler, para (şu an içinn sadece dolar), yemek türleri yer almakta.

Aipoly'nin birçok özelliği internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışıyor. Uygulama kameranız yeterli ışık almadığında flaşı çalıştırarak otomatik olarak kameranın önünü aydınlatabiliyor.

Aipoly'nin bu ücretsiz sürümünde 1000 eşya tanımlanıyor. Daha fazla eşyayı tanımlayabilmek, uygulamanın hayvan ve bitki tanımlama özelliklerini aktifleştirmek için Aipoly servisine abone olmanız ve aylık üyelik ücreti ödemeniz gerekiyor. Kullanıcılara bu abonelik ücretli kullanım tecrübesini test edebilmeleri için 1 haftalık deneme süresi de verilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flashlight for iPhone , iPod and iPad

    Flashlight for iPhone , iPod and iPad kullanışlı bir el feneri uygulamasıdır.
  • Yandex.Search for iPad

    Yandex.Search for iPad, Yandex'in iPad kullanıcılarına özel olarak hazırladığı bir arama uygulaması.
  • Alarm Clock for Me

    Alarm Clock for Me uygulaması rahat uyuyup uyanabilmeniz için gelişmiş özellikler sunuyor.
  • Night Stand for iPad

    Night Stand for iPad, bir çok özelliği birleştirerek kullanıcıların iPad'lerinizi daha yararlı ve eğlenceli olarak kullanmasını sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Skins Pro Creator for Minecraft

    Skins Pro Creator for Minecraft, Minecraft oyunu için birbirinden güzel ve yaratıcı skinler oluşturmanızı sağlayan bir iOS uygulaması.
  • Bing for iPad

    Microsoft'un popüler arama motoru Bing'in iPad kullanıcıları için geliştirilmiş sürümüdür.
  • QR Reader for iPhone

    QR kodları otomatik olarak okuyan bu uygulama ile iPhone'unuzu uygulamayı açtıktan sonra direkt olarak karekoda tutabilirsiniz.
  • Repost Photo for Instagram

    En iyi Instagram repost yapma uygulaması