AirAttack 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

AirAttack 2, grafik kalitesi ve efektleriyle öne çıkan uçak savaşı oyunu.

AirAttack 2, İkinci Dünya Savaşı atmosferini yaşatan aksiyon yüklü uçak savaşı oyunu. Uçak ve çevre modellemelerinin üst seviye tutulduğu, patlama ve ışıklandırma efektleriyle göz ziyafeti yaşatan oyunda 22 bölüm boyunca 5 farklı uçakla düşman üssünü bomba yağmuruna tutuyoruz. Roketlerin, bombaların, lazerlerin, alev toplarının havada uçuştuğu sürükleyici bu yapıma hayır diyeceğinizi düşünmüyorum.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan birçok uçak savaşı oyunu arasından grafikleri ve dönemin ruhunu yansıtan oynanışıyla öne çıkan AirAttack 2’de 2. Dünya Savaşı dönemindeyiz. Kara, deniz bölgesinde yaylım ateşine tutarak ortalığı yerle bir ettiğimiz oyunda kimi zaman iç görüntüye geçiyor, kimi zaman da dıştan tüm alanı görüyoruz.

AirAttack 2 Özellikleri:

  • Sayısız görev içeren 22 enfes bölüm
  • Tamamen yok edilebilir 3 boyutlu çevre
  • Savaş esnasında gaza getiren 30 eşsiz parça
  • Ödüllü günlük meydan okumalar
  • 5 yükseltilebilir oyuncu uçağı
  • Etkileyici ışık ve patlama efektleri
Erkan Calp

AirAttack 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

AirAttack 2 başarılı bir mobil uçak savaşı oyunudur

AirAttack 2 eğer sizi hem görsel olarak hem de oynanış olarak tatmin edecek bir mobil oyun arıyorsanız hoşunuza gidecek bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlar ve iPad tabletler için geliştirilmiş bir oyun olan AirAttack 2 bize 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız klasik shoot em up oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip. Oyunumuzun hikayesi 2. Dünya Savaşı'nda geçmekte. Oyunda Nazi Almanyası'na karşı savaşan müttefik güçlerinin hava kuvvetlerinde görev yapan bir savaş pilotunun yerine geçiyoruz ve Avrupa üzerinde uçarken düşmanlarımıza mermi ve füze yağdırıyoruz.

AirAttack 2'nin en güçlü yönü grafikleri. Oyun klasik shoot em up oyunları gibi kuşbakışı kamera açısıyla oynansa da oyun grafiklerinin tam anlamıyla yeni nesil olduğu söylenebilir. Işık yansımaları, patlama ve ateş efektleri, yüksek detaylı çevre ve uçak modellemeleri ve 3 boyutlu arka plan öğeleri benzersiz bir görsel deneyim sunuyor.

AirAttack 2'de 22 farklı seviyede düşman avcı uçaklarının, tankların ve diğer düşman kuvvetlerinin yanısıra dev bölüm sonu canavarları niteliğindeki savaş makinalarıyla savaşıyoruz. Savaşlarda çevremizdeki binaların yıkıldığına ve parçalandığına şahit olabiliyoruz. Oyunculara döneme özgü 5 farklı uçak seçeneği, makinalı tüfek, güdümlü füze, alev silahı, lazer ve yardımcı kuvvetler gibi farklı silah seçenekleri ve uçağı geliştirme imkanı da sunuluyor.

AirAttack 2 kesinlikle oynamanız gereken ve ödeyeceğiniz düşük ücreti tam anlamıyla hakedecek bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AirAttack HD

    Uçağınız ve cephaneniz hazırsa savaş başlasın! Yüksek çözünürlükteki görüntüleriyle AirAttack HD, aksiyon dolu ve çok keyifli.
  • Gunslugs 2

    Gunslugs 2, 2 boyutlu bir aksiyon oyunudur
  • Reckless Getaway 2 APK

    Reckless Getaway 2 APK, Pixelbite’ın yapımcılığını üstlendiği bir aksiyon oyunu.
  • Tap Titans 2

    Tap Titans 2, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve seriye daha güçlü titanlarla devam eden sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Swamp Attack 2 APK

    Serinin ikinci oyunu olan Swamp Attack 2 APK'da, silahlarınızı geliştirin ve evinize yaklaşmaya çalışan yaratıkları yok edin.
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur
  • Naught 2

    Naught 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gizemler ve bulmacalarla dolu bir aksiyon oyunudur.