AirFighters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

AirFighters APK, savaş uçaklarıyla görevlere katıldığınız uçuş simülatörü oyunudur. Gerçeğiyle birebir uçaklar, pistler, havaalanları ile en iyi uçak oyunlarıdan.

AirFighters APK, gerçeğe yakın uçuş deneyimi yaşatan simülatör oyunlarını sevenlere önerebileceğim yapımların başında geliyor.

AirFighters APK İndir

F/A-18 Super Hornet, MiG-29K Fulcrum, F-14 Super Tomcat, A-6 Intruder ve daha nice uçakla uçacağınız bir mobil simülasyon oyunu sizlerle. Savaş uçaklarını kullandığınız uçuş simülatörü, gerçekçi dünya haritaları ve gezinme, 500’den fazla gerçek havaalanı, 1000’in üzerinde pist, uçak gemileri ve gerçek zamanlı hava koşulları sunmasıyla mobil oyuncuların dikkatini çekiyor.

Taktiksel görevler içeren uçak oyununda kara, deniz ve havada etrafınızı saran hedeflerle uğraşacaksınız. Hava muharebesinde düşman uçak dalgalarına karşı savaşacaksınız. Her gün binlerce yeni görev ekleniyor! Savaşa hazır değil misiniz? Kendinizi eğitin. Dünya çapında yayınlanan en iyi görevlerde yer alacağınız Dünya üstünlük mücadelesinde kendinizi test edebilirsiniz.

Taktik görevler Dünyanın herhangi bir bölgesinde olabiliyor. Bir bölge seçin ve çok çeşitli farklı kara, hava, deniz hedefleri arasından seçim yaparak taktiksel görevlerinizi oluşturun. Görevleri diğer oyuncularla neden paylaşmak isterseniz bilmiyorum ama böyle bir özellik de var.

Hava muharebelerinde her zamankinden daha güçlü düşman jetleriyle karşılaşacaksınız. 6 oyun modunda her uçak için giderek daha güçlü silahların kilidini açacaksınız. Görevler için uçak gemileri veya havalimanlarını bir üs olarak kullanarak aksiyon alanınızı genişletebilirsiniz.

Uçak oyunlarından AirFighters, konumları ve pist uzunlukları birebir oluşturulmuş Dünyanın en büyük 569 havaalanını barındırıyor. Uçacağınız uçaklar performans, özellik, yakıt kapasitesi bakımından gerçeğiye birebir. Dünyanın en iyi savaş uçaklarının kokpitinde tüm Dünyayı gezmenize izin veren oyunda yakıt kapasitesine dikkat edin ve uçuş sırasında yakıt ikmalini zamanında istediğinizden emin olun.

AirFighters APK Oyun Özellikleri

  • En gelişmiş savaş uçağı ve uçuş simülatörü
  • Etkileyici oynanış
  • Uçak gemileri - Deniz operasyonları
  • Görevler oluşturun.
  • Eşsiz gerçekçilik

F/A-18 Super Hornet, MiG-29K Fulcrum, F-14 Super Tomcat, A-6 Intruder, AV-8B Harrier II, F35B Lightning II, F4E Phantom II, F-16 Falcon, SU-47 Berkut, F-22 Raptor, EF Typhoon, A-10 Thunderbolt II, Dassault Rafale, uçacağınız savaş uçakları arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK

    Savaş Pilotu Simülatörü 3B APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir, internetsiz uçuş simülatörü oyunu.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Flight Pilot APK

    Flight Pilot Simulator APK, gerçek uçakları kullandığınız uçuş simülatörü oyunu. Android uçak oyununda özgürce uçabilir veya görevlere katılabilirsiniz.
  • Uçak Oyunları APK

    Uçak Oyunları APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayacağınız internetsiz uçak simülatörü oyunu.
  • Warplane Inc.

    Warplane Inc., Android telefonlarda internetsiz oynanabilen uçak simülatörü oyunu.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Merge Plane APK

    Merge Plane APK Android uçak simülasyonu oyununda kendi hava yolunuz ve apronunuzun kontrolünü ele alıyorsunuz. Uçak oyunu oynaması ücretsizdir!
  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.