En İyi Uçak Oyunları

Uçak oyunları oynamak isteyen ancak hangi oyunu oynayacağı konusunda kararsız kalan oyuncular için birbirinden başarılı yapımların yer aldığı bir liste hazırladık.

En İyi Uçak Oyunları

Uçak oyunları oynamak isteyen ancak hangi oyunu oynayacağı konusunda kararsız kalan oyuncular için birbirinden başarılı yapımların yer aldığı bir liste hazırladık. Hazırladığımız listeye göz atabilir ve beğendiğiniz yapımı oynamaya başlayabilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlar üzerinden uçak sürebilmenize imkân tanıyan çok sayıda yapım bulunuyor. Bu yapımların bazıları gerçekçi bir uçuş deneyimi sunarken bazıları ise basit bir oynanışa sahip.

Bu yazıda gerçekçi oynanış sisteminden basit oynanış mekaniğine kadar pek çok yapım bulunuyor. Listede yer alan yapımların bir kısmı ayrıca sahip olduğu kaliteli grafiklerle de dikkat çekiyor.

Uçak Oyunları Listesi

  • Go Plane
  • Take Flight
  • Infinite Flight
  • Pets & Planes
  • Plane Simulator 3D
  • Flight Pilot Simulator 3D
  • RFS - Real Flight Simulator
  • Sea Harrier Flight Simulator
  • Flight Simulator: RC Plane 3D

Yukarıda en iyi 9 uçak oyunu bulunuyor. Listede yer alan mobil yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca en iyi tır sürme oyunları listemize de bakmayı unutmayın.

Go Plane

Keyifli zaman geçirmek isteyen kişiler için harika bir oyun olan Go Plane'de füzelerden kaçmanız gerekiyor. Elbette bu pek de kolay olmuyor. Füzeler uçağa çarptığında ise oyun sona eriyor. 5 milyondan fazla indirilen yapımdaki amaç olabildiğince yüksek puan elde etmektir.

Füzelerden sürekli olarak kaçmanız gerektiği için oyun boyunca oldukça dikkatli olmanız ve refleksinizin iyi olması gerekiyor. Bu tarz yapımlardan hoşlanıyorsanız Go Plane adlı oyuna bir şans verebilirsiniz.

Take Flight

1930'lu yıllarda yayımlanan çizgi filmlerin görselliğine benzeyen yapısıyla dikkat çeken Take Flight'ta uçak sürerek olabildiğince yüksek puan elde etmeye çalışıyorsunuz. Bu süreçte gökyüzünde yer alan dişli çarkları ve ateş etmenizi sağlayan güçlendiriciyi toplamanız gerekiyor.

Oyun esnasında zaman zaman karşınıza düşmanlar çıkıyor. Eğer ateş etmenize imkân tanıyan güçlendiriciyi aldıysanız düşmanları vurabilirsiniz. Eğer silahınız yoksa mermilerden kaçmanız gerekiyor. Uçağınız hasar aldığında ise oyun sona eriyor. Yeni uçaklar satın alabilmeniz de mümkün.

Infinite Flight

Gerçekçi bir uçuş deneyimi sunan Infinite Flight, en popüler uçak sürme oyunları arasında yer alıyor. Pek çok uçağın bulunduğu mobil oyun, başarılı oynanış sisteminin yanı sıra sahip olduğu kaliteli grafiklerle de dikkat çekiyor. Çeşitli hava koşullarına sahip olan yapımda aletli iniş sistemi de mevcut.

Çok sayıda havalimanının yer aldığı yapımda otomatik pilot özelliği de bulunuyor. En iyi uçak sürme oyunları arasında yer alan yapımda gece ve gündüz uçuşlar yapabilmeniz mümkün. Bir milyondan fazla indirilen oyunda uzun süre keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Pets & Planes

Yeti Game Studio tarafından sunulan Pets & Planes isimli oyunda rakiplerinizi geçip parkurları tamamlayarak yarışı kazanmaya çalışıyorsunuz. Türkçe dil desteğine sahip olan yapımda 60 bölüm mevcut. 5 farklı pilotun bulunduğu oyunda çeşitli uçaklar yer alıyor.

Gökyüzünde parkuru tamamlaya çalışırken turbo, ek süre ve altınları da toplayabilirsiniz. Topladığınız altınlar ile pilotların ve uçakların kilitlerini açabilirsiniz. Böylece daha iyi özelliklere sahip pilot ve uçağa sahip olabilirsiniz.

Plane Simulator 3D

Dünya çapında çok sayıda oyuncu tarafından oynanan Plane Simulator 3D, gerçekçi bir deneyim sunan uçak sürme oyunudur. F35, Air Force One, B777 ve V-22 gibi pek çok uçağın yer aldığı yapımda çeşitli görüntü açıları mevcut. Acil iniş, kargo ve uçuş eğitimi gibi 10'dan fazla görev türüne sahip olan yapımda üç boyutlu grafikler bulunuyor.

Flight Pilot Simulator 3D

En iyi simülasyon oyunları arasında yer alan Flight Pilot Simulator 3D, acil durumlar, kurtarma, zorlu inişler ve yangınlar gibi çeşitli görevler bulunuyor. 100 milyondan fazla indirilen oyunda çeşitli uçaklar bulunuyor. Başarılı oynanış sistemine sahip popüler oyunu internet bağlantısı olmadığı zamanlarda da oynayabilirsiniz.

RFS - Real Flight Simulator

Oldukça başarılı oynanış sisteminin yer aldığı RFS - Real Flight Simulator, oyuncuların mobil cihazlar üzerinden gerçekçi uçuş deneyimi elde edebilmesine olanak tanıyor. Kaliteli grafiklere sahip olan yapımda kişiselleştirme seçenekleri bulunuyor. Çeşitli uçakların ve havalimanlarının yer aldığı oyunda çok oyunculu mod da mevcut.

Sea Harrier Flight Simulator

Simülasyon türündeki Sea Harrier Flight Simulator, savaş uçağını kullanabilme imkânı sunan başarılı bir yapımdır. Bir milyondan fazla indirilen oyunun ekranında konumlanan pusula sayesinde hangi yöne doğru gittiğiniz konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ekranda ayrıca kaç feet yükseklikte olduğunuzu da gösteren bir kutucuk mevcut.

Flight Simulator: RC Plane 3D

Flight Simulator: RC Plane 3D isimli yapım, oyuncuların RC Plane model uçak kullanabilmesine olanak tanıyor. Eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda bir ofisin içerisinde uçak sürüyorsunuz. Bir milyondan fazla indirilen oyunda alan kısıtlı olduğu için biraz zorluk yaşayabilirsiniz.

Oyuncuların keyifli zaman geçirmesine imkân tanıyan Flight Simulator: RC Plane 3D'nin kontrolleri ise başarılı durumda. Uçak sürme oyunu önerileri listemizin son sırasında yer alan oyunun grafikleri ise memnun edici seviyede.

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024
OYUN

En İyi Açık Dünya Oyunları - 2024

Açık dünya oyunları, oyuncuların bir harita üzerinde görev yapmanın yanı sıra istediği gibi gezebilmesine olanak tanır.

Bu yazıda uçak oyunları listesi hazırladık. Hazırladığımız listede yer alan yapımların indirme bağlantılarına aşağıdan erişebilirsiniz. Ayrıca en iyi uzay oyunları listemize de göz atmayı unutmayın.

Flight Simulator: RC Plane 3D

Flight Simulator: RC Plane 3D

Flight Simulator: RC Plane model uçaklarla ilgilenmekten keyif alan oyunseverlerin seveceği türden bir oyun.

ÜCRETSİZ
Pets & Planes

Pets & Planes

Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.

ÜCRETSİZ
Sea Harrier Flight Simulator

Sea Harrier Flight Simulator

Sea Harrier Flight Simulator gerçekçi bir uçuş simülasyonudur

ÜCRETSİZ
Go Plane

Go Plane

Güdümlü füzelerden ne kadar kaçabilirsiniz?

ÜCRETSİZ
Plane Simulator 3D

Plane Simulator 3D

Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

ÜCRETSİZ
Flight Pilot Simulator 3D

Flight Pilot Simulator 3D

Flight Pilot Simulator 3D, uçak simülasyonları oynamaktan keyif alan bünyelerin ihtiyacı olan şey!

ÜCRETSİZ
Infinite Flight

Infinite Flight

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz uçak simülasyonu oyunudur.

Take Flight

Take Flight

Eğlenceli uçuşlar yapabileceğiniz ve düşman uçaklarını vurarak görevleri tamamlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR